Tennisles voor volwassenen

Wil jij je techniek, tactiek, concentratie of conditie verbeteren? Wij bieden voor alle leeftijden en elk niveau een tennisprogramma op maat. In het menu onder ‘tennisclubs’ staan de tennisclubs in Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp waar wij tennislessen verzorgen. Klik op de club van je keuze voor meer informatie en het online-inschrijfformulier.

  • Onze gediplomeerde tennisleraren werken in kleine lesgroepen zodat we elke cursist individueel kunnen benaderen.
  • Wil je (nog) meer individuele aandacht om specifieke leerdoelen te bereiken? Dan is een serie privé- of duolessen aan te raden.
  • De technische, tactische, conditionele en mentale aanwijzingen worden op jouw wensen en mogelijkheden afgestemd.
  • Lesgroepen worden ingedeeld op basis van niveau, gewenste lespartners en beschikbaarheid.

  

 

Waarom tennisles bij Tennis Op Maat?

Wij onderscheiden ons als tennisschool door veel meer te organiseren dan alleen tennisles. Wij verbinden en zorgen ervoor dat jij je prettig voelt op de tennisclub.

  • Wij houden van een positieve en ontspannen sfeer in de les en natuurlijk is elke les gericht op jouw tennisontwikkeling.
  • Een hoge intensiteit -aangepast aan de doelgroep- in de lessen vinden we belangrijk zodat je veel ballen slaat en je bezweet en voldaan de baan af komt.
  • Wij zijn natuurlijk betrokken bij jouw tennisontwikkeling, maar we zijn zeker ook geïnteresseerd in wat jou verder bezighoudt.
  • Samen verbeteren we je spelniveau waardoor je nog meer plezier beleeft en je enthousiast blijft om lang te blijven tennissen.
  • Naast de tennislessen organiseren wij onderlinge toernooien, themaclinics, officiële KNLTB-wedstrijden, ladderwedstrijdjes, trainingsweekenden en nog veel meer.

Wedstrijden: Als lid van een tennisclub kun je meedoen aan verschillende clubevenementen, toernooien en competitie. Dit wordt georganiseerd door de tennisclub.

Uitleg indeling op niveau

Wij hanteren voor de lesindeling 12 verschillende niveaus. Als je op ‘uitleg lesindeling op niveau’ klikt, zie je deze 12 niveaus met bijbehorende omschrijving. Op het online-inschrijfformulier vul je vervolgens jouw niveau in, zodat wij lesgroepen van gelijkwaardig niveau kunnen samenstellen.

Procedure van inschrijven en indeling

Enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in voor tennisles. Je ontvangt dan per e-mail een automatische bevestiging dat de inschrijving bij ons is aangekomen. De indeling van de lesgroepen baseren wij op de gegevens die je hebt ingevuld op het inschrijfformulier. Op het moment dat wij de indeling hebben gemaakt, ontvang je van ons een indelings e-mail met alle gegevens over de desbetreffende les. Na bekendmaking van de indeling is het niet meer mogelijk de inschrijving te annuleren.

Natuurlijk begrijpen wij dat iedereen zo vroeg mogelijk wilt weten in welke lesgroep je bent geplaatst. Het is echter elk lesseizoen een flinke uitdaging om een geslaagde indeling te maken op basis van alle wensen op het gebied van niveau, beschikbaarheid, leeftijd en gewenste lespartners.

Wij streven ernaar iedereen zo vroeg mogelijk op de hoogte te stellen, maar in sommige gevallen kan het zo zijn dat de indeling pas vlak voor de start van de lessen bekend is. Wij doen er alles aan om iedereen een geschikte lesplek aan te kunnen bieden, maar we zijn hierin o.a. afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het aantal beschikbare tennisbanen. Hoe groter jouw beschikbaarheid, hoe groter de kans op een geschikte lesplek!

SCHRIJF SNEL IN!

Lekker sportief bezig zijn? Je tactiek of spelinzicht verbeteren? Of gewoon lekker ontspannen in de buitenlucht sporten? Schrijf je snel in voor komend seizoen. Kies je favoriete tennisclub!

CLUBS

Tennis Op Maat verzorgt tennislessen en leerzame en gezellige tennisactiviteiten op verschillende tennisclubs in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Zwanenburg. Er is dus vast een leuke tennisclub bij jou in de buurt.
Bekijk snel welke club bij jou past en aan jouw wensen voldoet. We zien je graag binnenkort op de tennisbaan!