Tennisles op Sloterplas

Schrijf hieronder in voor de tennislessen op Sloterplas in het zomerseizoen 2021 en doe ook mee met onze sportieve en leerzame tennisactiviteiten!

Tennislessen Sloterplas jeugd

Tennislessen Sloterplas volwassenen -LESSEN VOL-

Doe ook mee aan ons zomerkamp op Sloterplas

Het is ook weer mogelijk om in te schrijven voor onze gezellige en sportieve tenniskampen in alle basisschoolvakanties in 2021. Klik hier voor meer informatie over de tenniskampen of schrijf je hieronder direct in voor het eerstvolgende tenniskamp in de zomervakantie op Sloterplas.

Tenniskamp: Inschrijven:
Tenniskamp meivakantie Sloterplas 3 t/m 5 mei €215 Afgelopen
Tenniskamp zomervakantie Sloterplas 9 t/m 11 augustus €215 Klik hier

Tenniskamp Tennispark Sloterplas zomervakantie

Start nieuwe seizoen en beschikbare lesplekken

Er zijn nog enkele plekken vrij en inschrijven is mogelijk via de inschrijflinks hierboven. De lessen in het zomerseizoen 2021 starten vanaf maandag 12 april.

Over de club

Sloterplas is mooi gelegen op een toplocatie aan de rand van de Sloterplas in Amsterdam West. Het tennispark beschikt over vijftien banen, waarvan vier moderne allweatherbanen, acht gravel pro’ banen en een tennishal met drie US Open hardcourtbanen. Zowel in het zomer- als het winterseizoen organiseert Tennis Op Maat de tennislessen op de buitenbanen en in de winter ook in de tennishal. Het hele jaar door tennissen in de hal en in de buitenlucht is dus mogelijk op Sloterplas. Het tennispark is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op de fiets en vanaf de snelweg. Het hele jaar door wordt er van alles georganiseerd zoals toernooien, toss-avonden en andere gezellige (tennis)activiteiten en kun je (indien er plekken beschikbaar zijn) competitie spelen.

Mogelijkheden en locatie

Het tennispark is open van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-23.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 9.00-21.00 uur. In het gezellige clubhuis en op het terras staat de Horeca dagelijks klaar om tennissers te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. De parkeerplaatsen in de August Vermeylenstraat bevinden zich in een blauwe zone. In deze zone kun je twee uur gratis parkeren met een blauwe schijf. Na 19.00 uur kun je in deze zone onbeperkt gratis parkeren. Wij geven op Sloterplas les van maandag t/m zaterdag. 

Route

Auto:
Neem vanaf ringweg A10 afslag S105 (Geuzenveld). Boven aan de afslag richting Geuzenveld rijden (Jan van Galenstraat). Na 300 meter rij je onder het spoor door. Direct na het spoor linksaf (August Vermeylenstraat). Bij Sloterplas is een parkeerterrein. De parkeerplaatsen in de August Vermeylenstraat bevinden zich in een blauwe zone. In deze zone kun je twee uur gratis parkeren met een blauwe schijf. Na 19.00 uur kun je in deze zone onbeperkt gratis parkeren.

Openbaar vervoer:
Sloterplas ligt pal naast Metrostation Jan van Galenstraat (Metrolijn 50). Vanaf het Metrostation is het 2 min lopen naar het tennispark. Metrolijn 50 (ringlijn) staat in directe verbinding met de treinstations Sloterdijk, Lelylaan, Zuid, RAI, Duivendrecht, Bijlmer Arena en Holendrecht.

Je kunt ook tram 13 nemen, uitstappen bij halte Metrostation Jan van Galenstraat. Vanaf het Metrostation is het 2 min lopen naar het tennispark. Tramlijn 13 vertrekt vanaf Amsterdam CS (westzijde). 

Lesdata

Het is gestart op 12 april en loopt tot eind september. Hieronder de lesdata. Veel plezier dit zomerseizoen!

Lesdata zomerseizoen 2021 Sloterplas Zomerclub

Ardie Dumais

Ardie Dumais

Hoofdtrainer

Ik ben zeer ervaren en een echte clubtrainer die zorgt voor verbinding tussen de leden op Sloterplas.

Tennisvereniging Sloterplas

TENNISSEN IN AMSTERDAM WEST

Sloterplas

August Vermeijlenstraat 50

1064 AB Amsterdam

020 – 611 63 63