ATC Sloterplas en Sloterplas Wintertennis

Schrijf hieronder in voor tennisles en start deze week nog met jouw tennislessen!

Tennisles Sloterplas Wintertennis jeugd

Tennisles Sloterplas Wintertennis volwassenen BUITEN

Tennisles Tennishal Sloterplas volwassenen BINNEN: AVONDLESSEN VOL!

Avondlessen BINNEN in winterseizoen 2020-2021 vol

Doe ook mee aan ons zomerkamp van 3 t/m 5 augustus €215

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar

Over de club

Tennispark Sloterplas is mooi gelegen op een toplocatie aan de rand van de Sloterplas in Amsterdam West. Het tennispark beschikt over vier moderne allweatherbanen, acht gravel pro’ banen en een tennishal met drie US Open hardcourtbanen. Het hele jaar door tennissen in de hal en in de buitenlucht is dus mogelijk. Daarnaast is het tennispark met openbaar vervoer, op de fiets en vanaf de snelweg eenvoudig bereikbaar. Het hele jaar door wordt er van alles georganiseerd zoals toernooien, toss-avonden en andere gezellige (tennis)activiteiten en kun je (indien er plekken beschikbaar zijn) competitie spelen.

Mogelijkheden en locatie

Het tennispark is open van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-23.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 9.00-21.00 uur. In het gezellige clubhuis en op het terras staat de Horeca dagelijks klaar om tennissers te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. De parkeerplaatsen in de August Vermeylenstraat bevinden zich in een blauwe zone. In deze zone kun je twee uur gratis parkeren met een blauwe schijf. Na 19.00 uur kun je in deze zone onbeperkt gratis parkeren.

Wij geven op Tennispark Sloterplas les van maandag t/m zaterdag. Voor deelname aan onze zomerlessen op de allweather- en gravelbanen is lidmaatschap van ATC Sloterplas verplicht via www.atcsloterplas.nl. Voor deelname aan onze winterlessen buiten op de allweatherbanen is lidmaatschap van Sloterplas Wintertennis verplicht via www.sloterplaswintertennis.nl. Als je les volgt in de hal hoef je geen lid te zijn van de club.

Beschikbare lesplekken en nieuwe seizoen

Op dit moment zijn er helaas geen plekken meer vrij voor groepslessen op de club. Vanaf 15 juli is het mogelijk om in te schrijven voor onze winterlessen die van start gaan in oktober, je kunt inschrijven voor lessen in de tennishal of buiten op de allweatherbanen. Voor privelessen overdag en onze tenniskampen zijn nog wel plekken vrij.

Lesdata

De zomerlessen van 2020 lopen door tot en met september en waar nodig worden de laatste lessen gegeven in oktober. Het winterseizoen start direct aansluitend.

Ardie Dumais

Ardie Dumais

Hoofdtrainer

Ik ben zeer ervaren en een echte clubtrainer die zorgt voor verbinding tussen de leden op tennispark Sloterplas.

Tennisvereniging Sloterplas

TENNISSEN BIJ SLOTERPLAS

Tennisvereniging Sloterplas en Sloterplas Wintertennis

August Vermeijlenstraat 50

1064 AB Amsterdam

020 – 611 63 63

www.atcsloterplas.nl

www.sloterplaswintertennis.nl