Tennisles op Sloterplas Zomerclub

Schrijf je hieronder in voor onze leuke tennislessen op Sloterplas Zomerclub tijdens het zomerseizoen 2023 en doe ook mee met onze sportieve en leerzame tennisactiviteiten!

Tennislessen Sloterplas Zomerclub jeugd

Tennislessen Sloterplas Zomerclub volwassenen

Tennislessen Tennishal Sloterplas volwassenen (inschrijven weer mogelijk vanaf juli)

Doe ook mee aan een van onze tenniskampen?

Klik hier voor meer informatie over de tenniskampen in 2023!

Tenniskamp Tennispark Sloterplas zomervakantie

Start nieuwe seizoen en beschikbare lesplekken

Het zomerseizoen 2023 is per begin april gestart. Wil je nog meedoen tijdens het huidige zomerseizoen? Inschrijven is mogelijk via de inschrijflinks hierboven of stuur ons een e-mail via info@tennisopmaat.nl.

Over de club

Sloterplas is mooi gelegen op een toplocatie aan de rand van de Sloterplas in Amsterdam West. Het tennispark beschikt over vijftien banen, waarvan vier moderne allweatherbanen, acht gravel pro’ banen en een tennishal met drie US Open hardcourtbanen. Zowel in het zomer- als het winterseizoen organiseert Tennis Op Maat de tennislessen op de buitenbanen en in de winter ook in de tennishal. Het hele jaar door tennissen in de hal en in de buitenlucht is dus mogelijk op Sloterplas. Het tennispark is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op de fiets en vanaf de snelweg. Het hele jaar door wordt er van alles georganiseerd zoals toernooien, toss-avonden en andere gezellige (tennis)activiteiten en kun je (indien er plekken beschikbaar zijn) competitie spelen.

Mogelijkheden en locatie

Het tennispark is open van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-23.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 9.00-21.00 uur. In het gezellige clubhuis en op het terras staat de Horeca dagelijks klaar om tennissers te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. De parkeerplaatsen in de August Vermeylenstraat bevinden zich in een blauwe zone. In deze zone kun je twee uur gratis parkeren met een blauwe schijf. Na 19.00 uur kun je in deze zone onbeperkt gratis parkeren. Wij geven op Sloterplas les van maandag t/m zaterdag. 

Route

Auto:
Neem vanaf ringweg A10 afslag S105 (Geuzenveld). Boven aan de afslag richting Geuzenveld rijden (Jan van Galenstraat). Na 300 meter rij je onder het spoor door. Direct na het spoor linksaf (August Vermeylenstraat). Bij Sloterplas is een parkeerterrein. De parkeerplaatsen in de August Vermeylenstraat bevinden zich in een blauwe zone. In deze zone kun je twee uur gratis parkeren met een blauwe schijf. Na 19.00 uur kun je in deze zone onbeperkt gratis parkeren.

Openbaar vervoer:
Sloterplas ligt pal naast Metrostation Jan van Galenstraat (Metrolijn 50). Vanaf het Metrostation is het 2 min lopen naar het tennispark. Metrolijn 50 (ringlijn) staat in directe verbinding met de treinstations Sloterdijk, Lelylaan, Zuid, RAI, Duivendrecht, Bijlmer Arena en Holendrecht.

Je kunt ook tram 13 nemen, uitstappen bij halte Metrostation Jan van Galenstraat. Vanaf het Metrostation is het 2 min lopen naar het tennispark. Tramlijn 13 vertrekt vanaf Amsterdam CS (westzijde). 

Lesdata

Hieronder de nieuwe lesdata voor zomerseizoen 2023. Veel plezier!

Lesdata zomerseizoen 2023 Sloterplas Zomerclub

 

Anne-Loes van Keulen

Anne-Loes van Keulen

Hoofdtrainer

Ik werk al lang met veel plezier op -en buiten de tennisbaan voor de tennisschool en organiseer voor de leden heel graag leuke dagevenementen.

Tennisvereniging Sloterplas

TENNISSEN IN AMSTERDAM WEST

Sloterplas

August Vermeijlenstraat 50

1064 AB Amsterdam

020 – 611 63 63