Tennisvereniging Hoofddorp

Schrijf hieronder in voor tennisles en start nog deze week met jouw tennislessen!

Tennisles Hoofddorp jeugd

Tennisles Hoofddorp volwassenen

Over de club

Tennispark Hoofddorp heeft uitstekende faciliteiten ligt in een mooie omgeving. Het park is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het park beschikt over twaalf gravelbanen (waarvan tien verlicht) waarop het hele zomerseizoen gespeeld kan worden (1 april-30 september). Na het zomerseizoen biedt de Stichting Tennishal Hoofddorp gelegenheid binnen door te tennissen in de Dik Tromhal. Op deze levendige club met 900 leden worden het hele jaar door gezellige (tennis)activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Daarnaast is het mogelijk om (indien er plekken beschikbaar zijn) competitie te spelen.

Mogelijkheden en locatie

Het park is dagelijks geopend vanaf 9:00 en het clubhuis vanaf 9:00 tot 23.00 uur. In het gezellige clubhuis en op het terras kunnen tennissers dagelijks terecht voor hapjes en drankjes. Er is volop parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Wij geven op TV Hoofddorp les van maandag t/m zaterdag. Voor deelname aan onze zomerlessen is lidmaatschap van TV Hoofddorp verplicht via www.tvhoofddorp. Als lid kun je onbeperkt vrij spelen en meedoen aan alle clubactiviteiten. Het lesgeld in de tennishal is inclusief baanhuur, voor deelname aan onze winterlessen in de hal is lidmaatschap niet nodig.

 

Beschikbare lesplekken en nieuwe seizoen

Op dit moment zijn er nog enkele plekken vrij voor groepslessen op de club. Informeer naar de mogelijkheden via info@tennisopmaat.nl. Vanaf 15 juli is het ook mogelijk om in te schrijven voor onze winterlessen die van start gaan in oktober in de Dik Tromhal. 

Lesdata

De zomerlessen van 2020 lopen door tot en met september en waar nodig worden de laatste lessen gegeven in oktober. Het winterseizoen start direct aansluitend.

Dennis Roggeveen

Dennis Roggeveen

Hoofdtrainer

Ik ben zeer gedreven en ik werk al ruim 10 jaar als trainer en ben voornamelijk actief bij TV Hoofddorp. 

Tennisvereniging Hoofddorp

TENNISSEN BIJ TV HOOFDDORP

Tennisvereniging Hoofddorp

Prins Hendriklaan 35

2132 DR Hoofddorp

023 – 561 36 29

www.tvhoofddorp.nl