Wat doen wij nog meer voor trainers en clubs?

Natuurlijk geven wij dagelijks met veel plezier les aan de cursisten en leden van de club. Maar daarnaast vinden wij het ook belangrijk om op andere manieren bij de leden en de tennisclub betrokken te zijn. We doen daarom veel meer dan alleen lesgeven.

Schooltennis

Naast onze vaste tennislessen en evenementen voor de jeugd geven wij –in samenwerking met de clubs en de gemeente- introductielessen op basis- en middelbare scholen. Wij willen zoveel mogelijk kinderen aan het sporten krijgen en kennis laten maken met tennis. Dit doen wij graag op de echte tennisbaan op de tennisclub, maar we staan ook regelmatig in gymzalen of op pleinen van de scholen. We maken kinderen enthousiast en stimuleren ze om lid te worden van de tennisclub.

Begeleiding van onze trainers en KNLTB PO-cursussen

Wij vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen als tennisschool en individueel als trainer. Daarom bieden wij ons trainersteam, en ook andere trainers met een geldige trainerslicentie, leerzame PO-cursussen en intervisiebijeenkomsten aan waar iedereen van elkaar leert. De cursussen worden gegeven door onze ervaren tennisleraren met een speciale expertise binnen ons vakgebied. Doordat wij hierbij samenwerken met de KNLTB ontvangen de trainers voor hun deelname persoonlijke ontwikkelingspunten.

Samen met de KNLTB promoten we tennis in Nederland. Zo delen we onze kennis over Tennis-Alles-In-1, waarbij het jeugdtennis wordt aangeboden in een pakket van training, lidmaatschap en wedstrijdjes.

Organisatie van toernooien en competitie

Wij helpen de club heel graag met advies en bij de organisatie van competities en toernooien. Een aantal van onze trainers beschikt over een VCL- (verenigingscompetitieleider) of VTL-(verenigingstoernooileider) certificaat. Daarnaast ondersteunen wij bij competitie en toernooien graag de commissies om van ieder evenement op de club een succes te maken!

Sponsoring

Als partner en tennisschool van de club, vinden wij het belangrijk om op verschillende manieren aan sponsoring bij te dragen. Hierover maken wij afspraken met besturen en commissies van de club. In overleg is veel mogelijk.

Jeugdsportfonds

Wij werken samen met het jeugdsportfonds. Wil je gebruik van jeugdsportfonds, dien dan je rechtstreeks je verzoek in op www.jeugdfondssportencultuur.nl.

Heb je een vraag over een van de bovenstaande onderwerpen? Stuur ons een e-mail op info@tennisopmaat.nl.

Samen staan we sterk!

  • Betrokken bij de club op en naast de tennisbaan
  • Proactief en altijd meedenkend
  • Gespecialiseerd in ledenwerving en ledenbehoud
  • Trainers blijven zich continue ontwikkelen
  • Trainersteam deelt kennis en ervaring