Tennislessen HLTC

Haarlemsche Lawn Tennis Club

De lessen in het winterseizoen 2024-2025 gaan op 16 september weer van start. Jeugd dient zich opnieuw in te schrijven voor de nieuwe reeks lessen!

Tennislessen HLTC jeugd 

Tennislessen HLTC volwassenen

Start nieuwe seizoen en beschikbare lesplekken

Wil je les volgen en ben je lid van HLTC? Stuur een e-mail naar info@tennisopmaat.nl en we kijken naar de eventuele mogelijkheden. De inschrijving voor het zomerseizoen 2024 is gesloten.

Over de club

De Haarlemsche Lawn Tennis Club (HLTC) is prachtig gelegen in een sportieve omgeving in het Zuiden van Haarlem. We zijn trots op de leuke tradities die op deze club leven. Het tennispark is makkelijk bereikbaar met de auto vanuit verschillende richtingen. Het ruim opgezette park beschikt over zes verlichte allweatherbanen waar het hele jaar door op kan worden gespeeld. Ook bij een stevige regenbui kunnen we – na kort schuilen – meteen weer lekker verder spelen. Het bestuur en de actieve commissies van HLTC organiseren gedurende het hele jaar gezellige toernooien en activiteiten voor jong en oud, waar je gemakkelijk andere leden leert kennen. Daarnaast is het mogelijk (indien er plekken beschikbaar zijn) om competitie te spelen.

Mogelijkheden en locatie

De Haarlemsche Lawn Tennis Club is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-23.00 uur en in het weekend van 9.00-23.00 uur. Het gezellige clubhuis met het zonnige terras wordt professioneel gerund. Het park heeft volop parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Wij geven op HLTC les van maandag t/m zaterdag. Voor deelname aan onze zomer- en winterlessen is lidmaatschap van HLTC verplicht via www.hltc.nl. Als lid kun je onbeperkt vrij tennissen en meedoen aan alle clubactiviteiten.

Route

Auto:
Het betreffende deel van de Emauslaan ligt in het verlengde van de Van Oldenbarneveltlaan. Als je op de Spanjaardslaan rijdt, ga dan richting Zuiderhoutlaan (naar het Oosten) en neem vervolgens steeds de eerst mogelijke afslag rechts. Dan kom je bij het juiste punt van de Emauslaan uit.

Openbaar vervoer:
HLTC is met bus 140 te bereiken vanaf station Haarlem. Stap uit bij halte St. Jacob in de Hout.

Jeugdpakketten

  • Het pakket kan per seizoen worden gewijzigd bij Tennis Op Maat.
  • Uiteraard kun je het hele jaar door lid worden van de Haarlemsche Lawn Tennis Club. De verrekening vindt dan naar rato plaats.
  • Nieuwe leden kunnen het hele jaar door – in overleg met Tennis Op Maat – instromen bij tennislessen.
  • Klik HIER voor aanvullende informatie.

Lesdata

Hieronder de lesdata van komend zomerseizoen 2024. Deze lessen gaan vanaf 11 maart weer van start!

Lesdata zomerseizoen 2024 HLTC

 

Hoofdtrainer

Ik ben een zeer enthousiaste en betrokken trainer. Ik wil graag elke speler naar een hoger tennisniveau tillen. Tot snel op HLTC!

Haarlemsche Lawn Tennis Club

Haarlemsche Lawn Tennis Club

HAARLEMSCHE LTC

Haarlemsche LTC

Emauslaan 8

2012 PH Haarlem

023 – 528 26 39

www.hltc.nl