TC Kattenlaan Vondelpark Wintertennis

Tennisclub Kattenlaan

Wil je graag les op Tennisclub Kattenlaan? Je kunt ons mailen via info@tennisopmaat.nl en dan kijken wij of wij nog een lesplek voor je hebben tijdens het huidige seizoen.​ Let op! Lesgroepen in de avond voor volwassenen VOL!

De lessen voor volwassenen op Tennisclub Kattenlaan zijn enkel geopend voor bestaande leden.

Tennislessen Tennisclub Kattenlaan Jeugd

Tennislessen Tennisclub Kattenlaan Volwassenen (Avondlessen volwassenen VOL!)

Tenniskamp zomervakantie 2023!

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor onze gezellige en sportieve tenniskampen tijdens de zomervakantie 2023 op Kattenlaan. Doe je gezellig mee?

Tenniskamp: Inschrijven
Zomervakantie Kattenlaan 24 t/m 28 juli 5 dagen €410 Klik hier
Zomervakantie Kattenlaan 31 juli t/m 4 augustus 5 dagen €410 Klik hier
Zomervakantie Kattenlaan 28 augustus t/m 1 september 5 dagen €410 Klik hier

 

 

 

Tenniskampen Kattenlaan Tenniskampen Kattenlaan vrolijk

Start nieuwe seizoen en beschikbare plekken

Wil je graag tijdens het huidge zomerseizoen nog les op Tennisclub Kattenlaan? Je kunt ons mailen via info@tennisopmaat.nl en dan kijken wij of wij nog een lesplek voor je hebben.​ Let op! Lesgroepen in de avond voor volwassenen VOL!

De lessen voor volwassenen op Tennisclub Kattenlaan zijn enkel geopend voor bestaande leden.

Over de club

Tennispark Kattenlaan is prachtig gelegen op een toplocatie aan de rand van het Vondelpark in Amsterdam. De vijf moderne, in 2019 vernieuwde allweatherbanen zorgen ervoor dat je het hele jaar door buiten kunt tennissen. Dus ook bij een stevige regenbui kunnen we – na kort schuilen – meteen weer lekker verder tennissen. Alle banen hebben led-verlichting, waardoor je ook in de avond heel prettig speelt. Gedurende het zomer- en winterseizoen worden naast de wekelijkse lessen regelmatig kampen, toernooien en andere gezellige (tennis)activiteiten door ons georganiseerd en kun je (indien er plekken beschikbaar zijn) competitie spelen. Voor deelname (geldt niet voor tenniskampen) is lidmaatschap van TC Kattenlaan verplicht via www.tennisclubkattenlaan.nl. Voor deelname aan onze winterlessen is lidmaatschap van Vondelpark Wintertennis verplicht via www.vondelparkwintertennis.nl. Als lid kun je onbeperkt vrij tennissen en meedoen aan alle clubactiviteiten.

Mogelijkheden en locatie

Wij geven tennisles van maandag t/m zaterdag en Tennispark Kattenlaan is doordeweeks open tussen 8.00-23.00 uur en in het weekend tussen 8.00-22.00 uur. In het gezellige clubhuis en op het terras staat de Horeca (gerund door Michel en Bas) dagelijks klaar om tennissers te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Parkeren is mogelijk op de Overtoom, maar wij raden je aan om -indien mogelijk- op de fiets of lopend te komen.

 

Route

Auto: 
Rijd vanaf de afslag S106 naar het Oosten op de Cornelis Lelylaan. Houd rechts aan en rij door op het Surinameplein. Vervolg de weg naar de Surinamestraat. Sla bij de stoplichten linksaf de Overtoom op. Na 850 meter vind je aan je rechterzijde de Kattenlaan. Parkeren kan op de Overtoom. 

Openbaar vervoer:
Tennispark Kattenlaan ligt vlakbij tramhalte Jan Pieter Heijenstraat. Daar is een verbinding met het Centraal Station en station Lelylaan met tram 1. Vanaf de tramhalte is het slechts 1 minuut lopen naar Kattenlaan 13.

 

 

Lesdata

Hieronder de lesdata voor zomerseizoen 2023. Veel plezier!

Lesdata zomerseizoen 2023 TC Kattenlaan

Onno Kloosterboer

Onno Kloosterboer

Hoofdtrainer

Ik ben zeer ervaren als trainer en wedstrijdspeler en hou van hard werken en veel tempo in de lessen. Ik ben actief bij Tennispark Kattenlaan.

Tennisclub Kattenlaan

TENNISSEN BIJ KATTENLAAN

Tennispark Kattenlaan

Kattenlaan 13

1054 KA Amsterdam

020 – 612 70 98

www.tennisclubkattenlaan.nl

www.vondelparkwintertennis.nl