TC Kattenlaan Vondelpark Wintertennis

Tennisclub Kattenlaan

Schrijf hieronder de jeugd weer in voor de tennislessen tijdens het zomerseizoen 2023 op Tennisclub Kattenlaan en doe ook mee met de leuke en leerzame tennisactiviteiten!
Let op: schrijf je zoon/dochter in vóór 15 februari! Hierna zal de inschrijving sluiten en is inschrijven alleen nog op aanvraag mogelijk. Mochten de lessen al voor 15 februari vol zitten, dan sluit de inschrijving al eerder. Mochten er in maart/april toch nog lesplekken vrij zijn, dan zal de inschrijving alsnog tijdelijk open gaan.​ Let op! Lesgroepen in de avond voor volwassenen VOL!

De inschrijving voor volwassenen op Tennisclub Kattenlaan is enkel geopend voor bestaande leden. 

Tennislessen Tennisclub Kattenlaan Jeugd

Tennislessen Tennisclub Kattenlaan Volwassenen (Avondlessen volwassenen VOL!)

Tenniskamp voorjaarsvakantie 2023!

Het is nog mogelijk om in te schrijven voor ons gezellige en sportieve tenniskamp in de voorjaarsvakantie in 2023 op Kattenlaan. Doe je gezellig mee?

Tenniskamp: Inschrijven
Voorjaarsvakantie Kattenlaan 27 februari t/m 3 maart 5 dagen €399 Klik hier
Voorjaarsvakantie Kattenlaan 27 februari t/m 1 maart 3 dagen €305 Klik hier

 

 

 

Tenniskampen Kattenlaan Tenniskampen Kattenlaan vrolijk

Start nieuwe seizoen en beschikbare plekken

Er zijn weer lesplekken vrij voor de jeugd en volwassenen voor het nieuwe zomerseizoen bij TC Kattenlaan. Inschrijven voor volwassenen kan via de persoonlijke uitnodiging welke wij per e-mail hebben verzonden en de jeugd kan ook worden ingeschreven via de inschrijflinks welke hierboven vermeld. De lessen in het zomerseizoen 2023 starten vanaf april.

Let op: schrijf je of je zoon/dochter in vóór 15 februari!

Over de club

Tennispark Kattenlaan is prachtig gelegen op een toplocatie aan de rand van het Vondelpark in Amsterdam. De vijf moderne, in 2019 vernieuwde allweatherbanen zorgen ervoor dat je het hele jaar door buiten kunt tennissen. Dus ook bij een stevige regenbui kunnen we – na kort schuilen – meteen weer lekker verder tennissen. Alle banen hebben led-verlichting, waardoor je ook in de avond heel prettig speelt. Gedurende het zomer- en winterseizoen worden naast de wekelijkse lessen regelmatig kampen, toernooien en andere gezellige (tennis)activiteiten door ons georganiseerd en kun je (indien er plekken beschikbaar zijn) competitie spelen. Voor deelname (geldt niet voor tenniskampen) is lidmaatschap van TC Kattenlaan verplicht via www.tennisclubkattenlaan.nl. Voor deelname aan onze winterlessen is lidmaatschap van Vondelpark Wintertennis verplicht via www.vondelparkwintertennis.nl. Als lid kun je onbeperkt vrij tennissen en meedoen aan alle clubactiviteiten.

Mogelijkheden en locatie

Wij geven tennisles van maandag t/m zaterdag en Tennispark Kattenlaan is doordeweeks open tussen 8.00-23.00 uur en in het weekend tussen 8.00-22.00 uur. In het gezellige clubhuis en op het terras staat de Horeca (gerund door Michel en Bas) dagelijks klaar om tennissers te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Parkeren is mogelijk op de Overtoom, maar wij raden je aan om -indien mogelijk- op de fiets of lopend te komen.

 

Route

Auto: 
Rijd vanaf de afslag S106 naar het Oosten op de Cornelis Lelylaan. Houd rechts aan en rij door op het Surinameplein. Vervolg de weg naar de Surinamestraat. Sla bij de stoplichten linksaf de Overtoom op. Na 850 meter vind je aan je rechterzijde de Kattenlaan. Parkeren kan op de Overtoom. 

Openbaar vervoer:
Tennispark Kattenlaan ligt vlakbij tramhalte Jan Pieter Heijenstraat. Daar is een verbinding met het Centraal Station en station Lelylaan met tram 1. Vanaf de tramhalte is het slechts 1 minuut lopen naar Kattenlaan 13.

 

 

Lesdata

Het winterseizoen loopt nog door tot eind maart. Hieronder de lesdata. Veel plezier dit winterseizoen!

Lesdata winterseizoen 22-23 Vondelpark Wintertennis

De inschrijving voor bestaande volwassen leden van TC Kattenlaan en de jeugd is weer geopend voor het zomerseizoen 2023. Hieronder de lesdata voor het zomerseizoen 2023.
Let op: schrijf je in vóór 15
februari!

Lesdata zomerseizoen 2023 TC Kattenlaan

Onno Kloosterboer

Onno Kloosterboer

Hoofdtrainer

Ik ben zeer ervaren als trainer en wedstrijdspeler en hou van hard werken en veel tempo in de lessen. Ik ben actief bij Tennispark Kattenlaan.

Tennisclub Kattenlaan

TENNISSEN BIJ KATTENLAAN

Tennispark Kattenlaan

Kattenlaan 13

1054 KA Amsterdam

020 – 612 70 98

www.tennisclubkattenlaan.nl

www.vondelparkwintertennis.nl