TC Kattenlaan Vondelpark Wintertennis

Vondelpark Wintertennis

De inschrijving voor het winterseizoen 2023-2024 is gesloten, maar er zijn nog enkele lesplekken beschikbaar. Klik hier om de nog beschikbare plekken te bekijken, staat er wat tussen? Wie weet kan je dan deze week al starten!

De lessen van het winterseizoen zijn vanaf maandag 2 oktober van start gegaan.

Tennislessen Vondelpark Wintertennis – Kattenlaan Jeugd

Tennislessen Vondelpark Wintertennis – Kattenlaan Volwassenen 

Tenniskamp herfstvakantie 2023!

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor ons gezellige en sportieve tenniskamp tijdens de herfstvakantie 2023 op Kattenlaan. Doe je gezellig mee?

Tenniskamp: Inschrijven
Herftvakantie Kattenlaan 23 t/m 27 oktober 5 dagen €399 Klik hier
Herfstvakantie Kattenlaan 23 t/m 25 oktober 3 dagen €305 Klik hier

 

 

 

Tenniskampen Kattenlaan Tenniskampen Kattenlaan vrolijk

Start nieuwe seizoen en beschikbare plekken

Wil je graag tijdens het winterseizoen 2023-2024 les volgen op Tennisclub Kattenlaan – Vondelpark Wintertennis?

De inschrijving voor het winterseizoen 2023-2024 is gesloten, maar er zijn nog enkele lesplekken beschikbaar. Klik hier om de nog beschikbare plekken te bekijken, staat er wat tussen? Wie weet kan je dan deze week al starten!

De lessen van het winterseizoen zijn vanaf maandag 2 oktober van start gegaan.

Over de club

Tennispark Kattenlaan is prachtig gelegen op een toplocatie aan de rand van het Vondelpark in Amsterdam. De vijf moderne, in 2019 vernieuwde allweatherbanen zorgen ervoor dat je het hele jaar door buiten kunt tennissen. Dus ook bij een stevige regenbui kunnen we – na kort schuilen – meteen weer lekker verder tennissen. Alle banen hebben led-verlichting, waardoor je ook in de avond heel prettig speelt. Gedurende het zomer- en winterseizoen worden naast de wekelijkse lessen regelmatig kampen, toernooien en andere gezellige (tennis)activiteiten door ons georganiseerd en kun je (indien er plekken beschikbaar zijn) competitie spelen. Voor deelname (geldt niet voor tenniskampen) is lidmaatschap van TC Kattenlaan verplicht via www.tennisclubkattenlaan.nl. Voor deelname aan onze winterlessen is lidmaatschap van Vondelpark Wintertennis verplicht via www.vondelparkwintertennis.nl. Als lid kun je onbeperkt vrij tennissen en meedoen aan alle clubactiviteiten.

Mogelijkheden en locatie

Wij geven tennisles van maandag t/m zaterdag en Tennispark Kattenlaan is doordeweeks open tussen 8.00-23.00 uur en in het weekend tussen 8.00-22.00 uur. In het gezellige clubhuis en op het terras staat de Horeca (gerund door Michel en Bas) dagelijks klaar om tennissers te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Parkeren is mogelijk op de Overtoom, maar wij raden je aan om -indien mogelijk- op de fiets of lopend te komen.

 

Route

Auto: 
Rijd vanaf de afslag S106 naar het Oosten op de Cornelis Lelylaan. Houd rechts aan en rij door op het Surinameplein. Vervolg de weg naar de Surinamestraat. Sla bij de stoplichten linksaf de Overtoom op. Na 850 meter vind je aan je rechterzijde de Kattenlaan. Parkeren kan op de Overtoom. 

Openbaar vervoer:
Tennispark Kattenlaan ligt vlakbij tramhalte Jan Pieter Heijenstraat. Daar is een verbinding met het Centraal Station en station Lelylaan met tram 1. Vanaf de tramhalte is het slechts 1 minuut lopen naar Kattenlaan 13.

 

 

Lesdata

Winterseizoen 2023-2024 is op maandag 2 oktober gestart. Hieronder de lesdata. Veel plezier!

Lesdata winterseizoen 23-24 Vondelpark Wintertennis.

Onno Kloosterboer

Onno Kloosterboer

Hoofdtrainer

Ik ben zeer ervaren als trainer en wedstrijdspeler en hou van hard werken en veel tempo in de lessen. Ik ben actief bij Tennispark Kattenlaan.

Tennisclub Kattenlaan

TENNISSEN BIJ KATTENLAAN

Tennispark Kattenlaan

Kattenlaan 13

1054 KA Amsterdam

020 – 612 70 98

www.tennisclubkattenlaan.nl

www.vondelparkwintertennis.nl