TC Kattenlaan Vondelpark Wintertennis

TC Kattenlaan en Vondelpark Wintertennis

Schrijf hieronder in voor de tennislessen in het zomerseizoen 2021 op TC Kattenlaan en doe ook mee met de leuke en leerzame tennisactiviteiten!

Tennislessen TC Kattenlaan jeugd

Tennislessen TC Kattenlaan volwassenen

Tenniskampen TC Kattenlaan 2021

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor onze gezellige en sportieve tenniskampen in alle basisschoolvakanties in 2021. Klik hier voor meer informatie of schrijf je hieronder direct in voor het eerstvolgende tenniskamp op Kattenlaan!

Tenniskamp: Inschrijven:
Tenniskamp voorjaarsvakantie TC Kattenlaan/Vondelpark Wintertennis 22 t/m 26 februari €375 Klik hier
Tenniskamp voorjaarsvakantie TC Kattenlaan/Vondelpark Wintertennis 22 t/m 24 februari €275 Klik hier

Over de club

Tennispark Kattenlaan is prachtig gelegen op een toplocatie aan de rand van het Vondelpark in Amsterdam. De vijf moderne, in 2019 vernieuwde allweatherbanen zorgen ervoor dat je het hele jaar door buiten kunt tennissen. Dus ook bij een stevige regenbui kunnen we – na kort schuilen – meteen weer lekker verder tennissen. Alle banen hebben led-verlichting, waardoor je ook in de avond heel prettig speelt. Gedurende het zomer- en winterseizoen worden naast de wekelijkse lessen regelmatig kampen, toernooien en andere gezellige (tennis)activiteiten door ons georganiseerd en kun je (indien er plekken beschikbaar zijn) competitie spelen. Voor deelname (geldt niet voor tenniskampen) is lidmaatschap van TC Kattenlaan verplicht via www.tennisclubkattenlaan.nl. Voor deelname aan onze winterlessen is lidmaatschap van Vondelpark Wintertennis verplicht via www.vondelparkwintertennis.nl. Als lid kun je onbeperkt vrij tennissen en meedoen aan alle clubactiviteiten.

Mogelijkheden en locatie

Wij geven tennisles van maandag t/m zaterdag en Tennispark Kattenlaan is doordeweeks open tussen 8.00-23.00 uur en in het weekend tussen 8.00-22.00 uur. In het gezellige clubhuis en op het terras staat de Horeca (gerund door Michel en Bas) dagelijks klaar om tennissers te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Parkeren is mogelijk op de Overtoom, maar wij raden je aan om -indien mogelijk- op de fiets of lopend te komen.

 

Beschikbare lesplekken en nieuwe seizoen

Er zijn weer volop plekken vrij en inschrijven is daarom weer mogelijk via de inschrijflinks hierboven. De lessen in zomerseizoen 2021 gaan naar verwachting op 29 maart van start. 

Lesdata

Het winterseizoen is van start gegaan op 19 oktober en loopt tot eind maart. Hieronder de lesdata. Veel plezier dit winterseizoen!

Lesdata winterseizoen 20-21 Vondelpark Wintertennis

Onno Kloosterboer

Onno Kloosterboer

Hoofdtrainer

Ik ben zeer ervaren als trainer en wedstrijdspeler en hou van hard werken en veel tempo in de lessen. Ik ben actief bij TC Kattenlaan.

Tennisclub Kattenlaan

TENNISSEN BIJ KATTENLAAN

Tennispark Kattenlaan

Kattenlaan 13

1054 KA Amsterdam

020 – 612 70 98

www.tennisclubkattenlaan.nl

www.vondelparkwintertennis.nl