Tennisvereniging IJsbaanpad

Schrijf hieronder in voor tennisles en start nog deze week met jouw tennislessen! 

Tennisles IJsbaanpad jeugd

Tennisles IJsbaanpad volwassenen: Avondlessen vol!

Avondlessen in winterseizoen 2020-2021 vol

Doe ook mee aan ons zomerkamp van 6 t/m 10 juli €325

Nog enkele plekken beschikbaar

Over de club

Tennispark IJsbaanpad ligt in Amsterdam Zuid en is zowel vanuit het centrum als vanaf de snelweg makkelijk bereikbaar. Het park beschikt over zeven verlichte claytech allweatherbanen. Deze unieke baansoort heeft als grote voordeel dat je het hele jaar door kan blijven tennissen in de frisse buitenlucht. Ook bij een stevige regenbui kunnen we – na kort schuilen – meteen weer lekker verder tennissen. Het bestuur en de actieve commissies organiseren gedurende het hele jaar gezellige toernooien en activiteiten, waar je gemakkelijk andere leden leert kennen. Daarnaast is het mogelijk (indien er plekken beschikbaar zijn) om competitie te spelen. Voor deelname (geldt niet voor tenniskampen) is lidmaatschap van TC IJsbaanpad verplicht via www.ijsbaanpad.nl.

Mogelijkheden en locatie

Op het altijd zonnige terras, met uitzicht op het centercourt kun je voor of na het tennissen genieten in de zon. Je kunt in de tennislounge, die speciaal is ingericht voor alle tennissers, genieten van een hapje en een drankje. Achter baan 11 en 12 is parkeergelegenheid gereserveerd voor leden van TC IJsbaanpad.

Wij geven op IJsbaanpad les van maandag t/m vrijdag. Voor deelname aan onze zomer- en winterlessen is lidmaatschap van TC IJsbaanpad verplicht via www.ijsbaanpad.nl. Als lid kun je onbeperkt vrij tennissen en meedoen aan alle clubactiviteiten.

 

Beschikbare lesplekken en nieuwe seizoen

Op dit moment zijn er helaas geen plekken meer vrij voor groepslessen op de club. Vanaf 15 juli is het mogelijk om in te schrijven voor onze winterlessen die van start gaan op 19 oktober. Voor privelessen overdag en onze tenniskampen zijn nog wel plekken vrij.

Lesdata

De zomerlessen van 2020 lopen door tot en met september en waar nodig worden de laatste lessen gegeven in oktober. Het winterseizoen start direct aansluitend.

Christiaan Kelder

Christiaan Kelder

Hoofdtrainer

Ik heb veel ervaring in het lesgeven en doe niets liever dan mensen beter maken. Ik ben voornamelijk actief bij TC IJsbaanpad.

Tennisclub IJsbaanpad

TENNISSEN BIJ IJSBAANPAD

Tennisvereniging IJsbaanpad

IJsbaanpad 45

1076 CV Amsterdam

020 – 672 70 60

www.ijsbaanpad.nl