Leuke evenementen op de club

Ons doel is dat je beter leert tennissen en dat je zo veel mogelijk plezier haalt uit tennis. Als je vaker naar de club komt om lekker te tennissen, dan ga je sneller vooruit. En als je betrokken bent bij de clubactiviteiten, maak je tennisvrienden en voel je je thuis en blijf je langer lid bij de club.

Als aanvulling op de tennislessen verzorgt Tennis Op Maat daarom het hele jaar door veel leuke activiteiten voor alle leeftijden. Wil je wat je in de lessen geleerd hebt in praktijk brengen? Doe mee aan onze toernooien voor volwassenen of aan de jeugdwedstrijdjes. Train je liever op een specifiek thema? Doe dan mee met een clinic of ga mee met onze leerzame tennisweekenden vol met lessen, tactiek- en theorie en gezelligheid. Kinderen kunnen zelfs een hele week tennissen en nieuwe vriendjes maken tijdens onze sportieve tenniskampen!

Wil jij je techniek, tactiek, concentratie of conditie verbeteren? Wij bieden voor alle leeftijden en elk niveau een tennisprogramma op maat. In het menu onder ‘tennisclubs’ staan de tennisclubs in Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp waar wij tennislessen verzorgen. Klik op de club van jouw keuze voor meer informatie en het online-inschrijfformulier of schrijf snel voor de evenementen hieronder.

Kids Tour 2022-2023

Speciaal voor alle jeugdspelers van 4 t/m 12 jaar tennissen organiseert Tennis Op Maat dit winterseizoen weer een gezellige en sportieve KidTour op verschillende locaties. Alle kinderen zijn van harte welkom (van beginnend tot selectie) en iedereen zal worden ingedeeld op niveau. Plezier staat centraal: je kind speelt in een positieve omgeving wedstrijdjes en leert andere kinderen kennen.

Alle vier de edities hebben een spetterend thema! We sluiten gezamenlijk af met een prijsuitreiking en iets lekkers!

  Datum, locatie en thema: Inschrijven:
  Pepernotenedititie zie uitnodiging pepernotentoernooi

  zondag 18 december 10.00-12.00 uur

  IJsbaanpad (Kerst), €5

  Verlopen

  woensdag 4 januari 16.00-18.00 uur

  Sloterplas (Oud & Nieuw), €5

  Verlopen

  zondag 12 februari 10.00-12.00 uur

  Pim Mulier (Valentijn), €5

  Verlopen

  Gehele Kids Tour

  €10

  Klik hier

  Themaclinics

  Regelmatig organiseren wij leerzame en gezellige themaclinics waarin één aspect van het tennisspel centraal staat. Onder leiding van onze enthousiaste en deskundige tennistrainers gaan we met z’n allen op de baan aan de slag. Thema’s die we behandelen zijn bijvoorbeeld service en return, concentratie, het netspel, spelen tegen de netspeler, enkelspel of dubbelspel. Tijdens de clinics gaan we natuurlijk in op techniek, maar daarnaast is er ook veel aandacht voor tactische tips en het verbeteren van je concentratie.

  De groepen worden ingedeeld op niveau. Lidmaatschap van de club is verplicht. Bij aankomst krijg je van ons tips, een gripje en we sluiten af met een gezellige loterij. Doe je ook mee? De clinics zijn ontzettend populair, wij raden je daarom aan om op tijd in te schrijven om teleurstelling te voorkomen.

    

  Jeugdwedstrijdjes

  Wil jouw zoon/dochter op een leuke manier ervaring opdoen in het spelen van wedstrijdjes? Dit kan! Regelmatig organiseren wij jeugdwedstrijdjes waarbij wij de kinderen begeleiden in het spelen van punten. Plezier staat centraal: de kinderen doen in een positieve omgeving wedstrijdervaring op en leren andere kinderen kennen. Iedereen kan meedoen en wedstrijdervaring is niet nodig.

  Gedurende het hele jaar organiseert Tennis Op Maat de jeugdwedstrijdjes. Kinderen die in Rood (t/m 8/9 jaar), Oranje (t/m 10/11 jaar), Groen (t/m 12/13 jaar) of Geel (ouder dan 13 jaar) spelen kunnen zich inschrijven. De jeugdwedstrijdjes zijn ontzettend populair en een mooie aanvulling op het spelen van officiële wedstrijden.

  Ledentoernooi

  Tennisles volgen en vrijspelen zorgen natuurlijk altijd voor veel spelplezier. Er wel eens aan gedacht om alle oefeningen in praktijk te brengen? Of het nu gaat om het spelen van een gezellige wedstrijd of juist een officieel toernooi. Gedurende het hele jaar organiseert Tennis Op Maat ledentoernooien voor zowel beginners als ver gevorderde wedstrijdspelers.

  Een leuk en leerzaam gratis recreatief dubbeltoernooi voor alle leden van jouw club waarbij je ingedeeld wordt op niveau. Schrijf je samen in met een dubbelpartner. Heb je geen dubbelpartner? Wij matchen je graag met een andere speler van hetzelfde niveau. Bij aankomst krijg je van ons dubbelspeltips, een gripje en we sluiten de avond altijd af met een gezellige loterij. Doe je ook gezellig mee?

  Intensief trainingsweekend

  Verschillende keren per jaar organiseren wij geheel verzorgde intensieve trainingsweekenden met 8 uur tennisles en 2 uur theoriebespreking a.d.h.v. videobeelden van o.a. toptennissers.

  In het 4-sterren sporthotel in Zutphen hebben we de beschikking over prachtige buitenbanen (gravel) en goede binnenbanen (hardcourt). Tijdens de trainingen zal naast aanwijzingen op technisch en het tactisch gebied ook veel aandacht worden besteed aan het verbeteren van de concentratie en de mentale instelling. Door toepassing hiervan leer je met minder frustratie en meer plezier te trainen en wedstrijden te spelen. Hierdoor zal je sneller vooruitgaan! Deze intensieve weekenden zijn bedoeld voor tennissers die veel willen leren en zijn ook zeer geschikt als voorbereiding op de competitie en toernooien.

  • 8 uur tennistraining, je wordt ingedeeld op niveau;
  • 2 uur theorie, tactiek en mentaliteit o.a. aan de hand van videobeelden van toptennissers;
  • 1 overnachting in kamer met bad, douche en toilet;
  • op basis van 2-persoonskamer (toeslag 1-persoonskamer 30 euro) en eigen vervoer;
  • volpension: 2 lunches, 1 diner, 1 ontbijt, exclusief drankjes bij diner en extra bestellingen;
  • gebruik sauna, zwembad, fitnessruimte en parkeergelegenheid.

  Wij zien je heel graag in Zutphen en zorgen ervoor dat je een meer ervaren speler wordt!

  Kids Day

  Een dag vol sport, spel en plezier! Speciaal voor kinderen van 5 t/m 17 jaar organiseren wij verschillende keren per jaar de De Kids Day op verschillende clubs. Tijdens deze dag krijgen de kinderen in de ochtend tennisles, daarna gaan we een uur lang andere sportspellen doen en sluiten de dag af met Kids Day (tennis)spelen en prijsjes. Lidmaatschap van de club is niet nodig. Veiligheid, plezier en een gezellige sfeer staan centraal!

  Kids Day spelen:

  • Wedstrijdjes spelen met verschillende specifieke opdrachten om punten te verdienen voor je team.
  • Leuk voor alle leeftijden en niveaus.
  • De wedstrijdvormen zijn zo ingericht dat iedereen gaat winnen.
  • We gebruiken app’s om de wedstrijdjes nog leuker te maken om te spelen, en hierdoor is het ook voor ouders leuk om te kijken.
  • Alle kinderen kunnen leuke prijsjes winnen.

  Funmasters

  Lekker tennissen en vooral veel gezelligheid! Speciaal voor alle jeugdspelers van 12 t/m 17 jaar organiseren wij op verschillende clubs de Funmasters. De Funmasters staan in het teken van verschillende uitdagende leuke (tennis)spellen zoals snelheidsmeter, mikken op leuke prijzen, het ballenkanon of win een rally van de trainer! Bovenal staan de Funmasters in het teken van veel plezier samen met vrienden op en naast de baan. Ook zijn er nog eens prijzen te verdienen!

  Doe gezellig mee en nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit want ook niet leden zijn welkom! De funmasters vinden tevens plaats op voldoende banen waardoor je lekker veel kunt spelen. Doe jij ook mee met een vriendje of vriendinnetje?!

  THEMACLINIC

  • Specifiek trainingsthema 1.5 tot 2 uur
  • Indeling op niveau
  • Tactische tips
  • Persoonlijke aandacht
  • Trainen met tennisvrienden of collega’s
  • Kans om na de clinic de loterij te winnen

  LEDENTOERNOOI

  • Minimaal 3 wedstrijden
  • Inschrijven individueel of met een tennismaatje
  • Indeling op niveau
  • Leer nieuwe mensen kennen
  • Kans om na het toernooi de loterij te winnen

  JEUGDWEDSTRIJDJES

  • Plezier staat centraal
  • Indeling op leeftijd en niveau
  • Positieve leeromgeving
  • Wedstrijdjes leren spelen onder begeleiding
  • Lekker sporten met vriendjes/vriendinnetjes

  Cas

  INTENSIEF TRAININGSWEEKEND

  • 8 uur trainen in 2 dagen
  • Specifiek trainingsthema
  • Indeling op niveau
  • Persoonlijke aandacht
  • Leer nieuwe mensen kennen
  • Serieus trainen en natuurlijk ook gezelligheid