De Meer Tennis

Schrijf hieronder in voor tennisles en start nog deze week met jouw tennislessen! 

Tennisles De Meer Tennis jeugd

Tennisles De Meer Tennis volwassenen

Doe ook mee aan ons zomerkamp van 10 t/m 12 augustus €175 (leden) en €209 (niet-leden)

Nog enkele plekken beschikbaar

Over de club

De Meer ligt achter het Amstel treinstation in het gezellige Amsterdam Oosten en is vanuit het centrum en ook vanaf de snelweg goed bereikbaar. De club beschikt over acht nieuwe verlichte Gravel-plus buitenbanen met een modern afvoersysteem waardoor we na een regenbui snel weer lekker kunnen tennissen. Het tennispark is open in het zomerseizoen (1 april-30 september). Op deze levendige vereniging wordt door de actieve commissies voor jong en oud ieder zomerseizoen veel georganiseerd zoals toernooien, toss-momenten en kun je (indien er plekken beschikbaar zijn) competitie spelen.

Mogelijkheden en locatie

Het tennispark en de kantine zijn in het zomerseizoen (1 april-30 september) iedere dag geopend tussen 10.30-22.30 uur. In de kantine staan dagelijks vrijwilligers klaar om tennissers te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Als lid wordt je dan ook ieder seizoen gevraagd een keer bardienst te draaien. Parkeren is mogelijk op het Drieburgpad en kost van maandag t/m zaterdag €0,10 per uur (maximaal 4 uur), op zondag is parkeren gratis.

Wij geven op De Meer Tennis les van maandag t/m vrijdag. Voor deelname aan onze zomerlessen is lidmaatschap van De Meer Tennis verplicht via www.demeertennis.nl. Als lid kun je onbeperkt vrij tennissen en meedoen aan alle clubactiviteiten.

 

Beschikbare lesplekken en nieuwe seizoen

Op dit moment zijn er helaas geen plekken meer vrij voor groepslessen op de club. Vanaf 15 juli is het mogelijk om in te schrijven voor onze winterlessen in Tennishal IJburg en onze andere clubs. Voor privelessen overdag en onze tenniskampen zijn nog wel plekken vrij.

Lesdata

De zomerlessen van 2020 lopen door tot en met september en waar nodig worden de laatste lessen gegeven in oktober. Het winterseizoen start direct aansluitend.

Anne Weeber

Anne Weeber

Hoofdtrainer

Ik doe niets liever dan mensen blij maken op de tennisbaan en ben geboren voor het trainersvak. Ik werk met veel plezier bij De Meer!

Tennisvereniging De Meer

TENNISSEN BIJ DE MEER TENNIS

DE MEER TENNIS

Drieburgpad 8

1097 HK Amsterdam

020 – 737 02 43

www.demeertennis.nl