Padelles jeugd en volwassenen op TPV Pim Mulier

Wil jij je techniek, tactiek, concentratie of conditie verbeteren? Wij bieden voor alle leeftijden en elk niveau een programma op maat. Ga naar TPV Pim Mulier om je in te schrijven voor padellessen.

 • Onze gediplomeerde padelleraren werken in kleine lesgroepen, zodat we elke speler individueel kunnen benaderen.
 • Wil je (nog) meer individuele aandacht en specifieke leerdoelen ontwikkelen? Dan is een privéles of een serie duolessen aan te raden! 
 • De technische, tactische, conditionele en mentale aanwijzingen worden op jouw wensen en mogelijkheden afgestemd.
 • Lesgroepen worden samengesteld op basis van niveau, gewenste lespartners en beschikbaarheid.

  

 

Waarom training bij ons?

Wij onderscheiden ons doordat wij veel meer organiseren dan padelles alleen. Wij verbinden en zorgen ervoor dat jij je prettig voelt op de club.

 • Wij houden van een ontspannen sfeer in de les en een ontwikkelingsgerichte lesinhoud.
 • Wij houden van een hoog tempo in de lessen, waardoor je bezweet en voldaan de baan af komt.
 • Wij zijn natuurlijk betrokken bij jouw padelontwikkeling, maar zeker ook geinteresseerd in wat jou verder bezighoudt.
 • Samen met jou verbeteren we je spelniveau en spelplezier en samen zorgen wij ervoor dat je enthousiast bent om lang te blijven padellen.

Wedstrijden: Als lid van een club kun je meedoen aan verschillende clubevenementen, toernooien en competitie. Dit wordt georganiseerd door de club.

Uitleg padel niveau's

 • Beginner (niveau 9 invullen op inschrijfformulier): geen of nauwelijks ervaring met het spelen van padel. Moet de basisslagen, spelregels van padel en aanvallend/verdedigend inzicht nog vanaf het begin aanleren. Nog geen wedstrijden gespeeld.
 • Gevorderd (niveau 7/8 invullen op inschrijfformulier): heeft al enige trainings- en wedstrijdervaring en kent alle basisslagen en situaties van het spel. Is in staat om verdedigend te spelen via een lob en is in staat om aanvallend te spelen met een scorende volley of smash.
 • Ervaren (niveau 4/5/6 invullen op inschrijfformulier): heeft al veel trainings- en wedstrijdervaring en weet vanuit elke hoek hoe de bal vanaf de wand terugstuit en past daarop zijn of haar voetenwerk en positie in het veld aan. Is verder in staat om tijdens het spel de Bandeja (‘opbouwende lage slice smash’), Vibora (‘aanvallende gehoekte slice smash’) en Chiquita (‘gechipte korte bal op de voeten van de netspeler’) toe te passen.

Procedure van inschrijven en indeling

Enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in voor les. Je ontvangt dan per e-mail een automatische bevestiging dat de inschrijving bij ons is aangekomen. De indeling van de lesgroepen baseren wij op de gegevens die je hebt ingevuld op het inschrijfformulier. Op het moment dat wij de indeling hebben gemaakt, ontvang je van ons een indelings e-mail met alle gegevens over de desbetreffende les. Na bekendmaking van de indeling is het niet meer mogelijk de inschrijving te annuleren.

Natuurlijk begrijpen wij dat iedereen zo vroeg mogelijk wilt weten in welke lesgroep je bent geplaatst. Het is echter elk lesseizoen een flinke uitdaging om een geslaagde indeling te maken op basis van alle wensen op het gebied van niveau, beschikbaarheid, leeftijd en gewenste lespartners.

Wij streven ernaar iedereen zo vroeg mogelijk op de hoogte te stellen, maar in sommige gevallen kan het zo zijn dat de indeling pas vlak voor de start van de lessen bekend is. Wij doen er alles aan om iedereen een geschikte lesplek aan te kunnen bieden, maar we zijn hierin o.a. afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het aantal beschikbare banen. Hoe groter jouw beschikbaarheid, hoe groter de kans op een geschikte lesplek!

SCHRIJF SNEL IN!

Lekker sportief bezig zijn? Je tactiek of spelinzicht verbeteren? Of gewoon lekker ontspannen in de buitenlucht padellen? Schrijf je snel in voor komend seizoen op Pim Mulier.