Vrienden Tenniskamp meivakantie Amsterdam en Haarlem

Tenniskamp meivakantie in Amsterdam of Haarlem!

Hou je er ook zo van dat de dagen steeds langer worden en het langer licht blijft? Het weer wordt alsmaar mooier en alles om je heen groeit en bloeit er flink op los. En dan komt ook nog eens het einde van het schooljaar steeds dichterbij! Geen wonder dus dat de maand mei bij veel kinderen favoriet is, toch?

De meivakantie is altijd een feest: op de moderne banen van het prachtige Tennispark Kattenlaan en op de tennis- en padelbanen van TPV Pim Mulier in Haarlem kunnen alle enthousiaste kinderen weer het tenniskamp van hun leven beleven. 3- of 5 dagen lekker actief, maar natuurlijk ook enorm gezellig! Ook in 2024 kun je bij ons terecht voor een spetterend meikamp.

Kinderen tellen punten Groepsfoto Vrienden Tenniskamp meivakantie Amsterdam en Haarlem. Tennisles Kinderen tellen punten Groepsfoto Vrienden Tenniskamp meivakantie Amsterdam en Haarlem

Wat doen we op het meikamp?

De meivakantie is een ideaal moment om lekker te tennissen in de buitenlucht en samen plezier te maken. Naast veel tennis doen we ook veel andere leuke sporten en spellen, gaan we lekker koken, het park in.

De tenniskampen van Tennis Op Maat

Wil je graag meer informatie over onze (andere) kampen in alle basisschoolvakanties? Op de pagina over de tenniskampen van Tennis Op Maat kom je alles te weten. Hier vind je ook een voorbeeld hoe we de dagen op het kamp indelen. Neem dus snel een kijkje!

Inschrijven tenniskamp en Kids Day’s meivakantie (3 of 5 dagen) Amsterdam of Haarlem

 Tennis Op Maat bedankt alle deelnemers voor hun deelname aan het tenniskamp in de meivakantie 2024. Wij hebben van jullie genoten, hopelijk tot volgend jaar!

Tenniskamp: Leeftijd: Inschrijven:
Meivakantie Kattenlaan (Vondelpark) 29 april t/m 3 mei 5 dagen €415 4 t/m 12 jaar Verlopen
Meivakantie Pim Mulier tennis & padel 29 april t/m 3 mei 5 dagen €325 voor leden en €345 voor niet leden 4 t/m 14 jaar Verlopen
Meivakantie Pim Mulier tennis & padel 29 april t/m 1 mei 3 dagen €225 voor leden en €245 voor niet leden 4 t/m 14 jaar Verlopen

 

Kids Days: Inschrijven:
Meivakantie Kattenlaan (Vondelpark) woensdag 8 mei 9.00-15.00 uur €95 Verlopen
Meivakantie Kattenlaan (Vondelpark) vrijdag 10 mei 9.00-15.00 uur €95 Verlopen

Tennispark Kattenlaan

Tennispark Kattenlaan is mooi gelegen op een toplocatie aan de rand van het Vondelpark in Amsterdam. Vijf moderne ‘allweatherbanen’ zorgen ervoor dat je het hele jaar door buiten kunt tennissen.

Meikamp Kattenlaan in het kort:

  • Meivakantie 2024
  • 5 dagen
  • Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar
  • Gezonde lunch en tussendoortjes door ons verzorgd
  • Prachtig tennispark aan de rand van het Vondelpark in Amsterdam

Tennis- en padelvereniging Pim Mulier

Tennis- en padelvereniging Pim Mulier is prachtig gelegen in een sportieve omgeving vlakbij Bloemendaal in het noorden van Haarlem. Het ruim opgezette park beschikt over twaalf verlichte allweatherbanen en drie gloednieuwe padelbanen waar het hele jaar door op kan worden gespeeld.

Meikamp Pim Mulier in het kort:

  • Meivakantie 2024
  • 3 en 5 dagen
  • Voor kinderen van 4 t/m 14 jaar
  • Gezonde lunch en tussendoortjes door ons verzorgd
  • Prachtig tennispark ruim opgezet tennispark in Haarlem Noord

Masters of Tennis!

De tenniskampen in 2024 hebben allemaal een leuk tennisthema, namelijk ‘Masters of Tennis’. Onze mascotte Cas neemt je op het meikamp mee in de wereld van echte toptennissers zoals Roger Federer, Rafael Nadal en Serena Williams.

Meer weten of inschrijven?

Ben je enthousiast geraakt en wil je weten wanneer er een tenniskamp bij jou in de buurt is? Bekijk dan snel op welke clubs je terecht kan. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, we beantwoorden ze graag.

HOWDY, IK BEN CAS!

‘Howdy Tennis Heroes!
Mijn naam is Cas, jullie Mascotte tijdens de tenniskampen!
Doe jij in de meivakantie ook gezellig mee met ons tenniskamp in Amsterdam of Haarlem?
Tot op de tennisbaan!’

TENNISKAMPEN IN 2024