Vrienden Tenniskamp meivakantie Amsterdam en Haarlem

Tenniskamp meivakantie in Amsterdam of Haarlem!

Hou je er ook zo van dat de dagen steeds langer worden en het langer licht blijft? Het weer wordt alsmaar mooier en alles om je heen groeit en bloeit er flink op los. En dan komt ook nog eens het einde van het schooljaar steeds dichterbij! Geen wonder dus dat de maand mei bij veel kinderen favoriet is, toch?

De meivakantie is altijd een feest: op de moderne banen van het prachtige Tennispark Kattenlaan, Tennispark Sloterplas en op de tennis- en padelbanen van TPV Pim Mulier in Haarlem kunnen alle enthousiaste kinderen weer het tenniskamp van hun leven beleven. 3- of 5 dagen lekker actief, maar natuurlijk ook enorm gezellig! Ook in 2022 kun je bij ons terecht voor een spetterend meikamp.

Kinderen tellen punten Groepsfoto Vrienden Tenniskamp meivakantie Amsterdam en Haarlem. Tennisles Kinderen tellen punten Groepsfoto Vrienden Tenniskamp meivakantie Amsterdam en Haarlem

Wat doen we op het meikamp?

De meivakantie is een ideaal moment om lekker te tennissen in de buitenlucht en samen plezier te maken in de buurt van het mooie Vondelpark. Naast veel tennis doen we ook veel andere leuke sporten en spellen, gaan we lekker koken, het park in

De tenniskampen van Tennis Op Maat

Wil je graag meer informatie over onze (andere) kampen in alle basisschoolvakanties? Op de pagina over de tenniskampen van Tennis Op Maat kom je alles te weten. Hier vind je ook een voorbeeld hoe we de dagen op het kamp indelen. Neem dus snel een kijkje!

Inschrijven tenniskamp meivakantie (3 of 5 dagen) Amsterdam of Haarlem

Tennis Op Maat bedankt alle deelnemers die afgelopen meivakantie meededen met het tenniskamp op Kattenlaan, Sloterplas en Pim Mulier. Wij hebben van jullie genoten, hopelijk tot volgend jaar!

Tennispark Kattenlaan

Tennispark Kattenlaan is mooi gelegen op een toplocatie aan de rand van het Vondelpark in Amsterdam. Vijf moderne ‘allweatherbanen’ zorgen ervoor dat je het hele jaar door buiten kunt tennissen.

Meikamp Kattenlaan in het kort:

 • Meivakantie 2022
 • 5 dagen 
 • Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar
 • Gezonde lunch en tussendoortjes door ons verzorgd
 • Prachtig tennispark aan de rand van het Vondelpark in Amsterdam

Tennispark Sloterplas

Tennispark Sloterplas is mooi gelegen op een toplocatie aan de rand van de Sloterplas in Amsterdam West. Het tennispark beschikt over vijftien banen, waarvan vier moderne allweatherbanen, acht gravel pro’ banen en een tennishal met drie US Open hardcourtbanen. 

Meikamp Sloterplas in het kort:

 • Meivakantie 2022
 • 3 of 5 dagen
 • Voor kinderen van 4 t/m 17 jaar
 • Gezonde lunch en tussendoortjes door ons verzorgd
 • Prachtig tennispark Amsterdam West

Tennis- en padelvereniging Pim Mulier

Tennis- en padelvereniging Pim Mulier is prachtig gelegen in een sportieve omgeving vlakbij Bloemendaal in het noorden van Haarlem. Het ruim opgezette park beschikt over twaalf verlichte allweatherbanen en drie gloednieuwe padelbanen waar het hele jaar door op kan worden gespeeld.

Meikamp Pim Mulier in het kort:

 • Meivakantie 2022
 • 3 dagen
 • Voor kinderen van 4 t/m 17 jaar
 • Gezonde lunch en tussendoortjes door ons verzorgd
 • Prachtig tennispark ruim opgezet tennispark in Haarlem Noord

De Olympische spelen komt naar Nederland!

De tenniskampen in 2021 hebben allemaal een leuk tennisthema, namelijk ‘Olympische Tennis Heroes’. Onze mascotte Cas neemt je op het meikamp mee in de wereld van echte toptennissers zoals Roger Federer, Rafael Nadal en Serena Williams. En natuurlijk mag ook onze eigen Kiki Bertens niet ontbreken!

Meer weten of inschrijven?

Ben je enthousiast geraakt en wil je weten wanneer er een tenniskamp bij jou in de buurt is? Bekijk dan snel op welke clubs je terecht kan. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, we beantwoorden ze graag.

HOWDY, IK BEN CAS!

‘Howdy Tennis Heroes!
Mijn naam is Cas, jullie Mascotte tijdens de tenniskampen!
Doe jij in de meivakantie ook gezellig mee met ons tenniskamp in Amsterdam of Haarlem?
Tot op de tennisbaan!’

TENNISKAMPEN IN 2022

INSCHRIJVEN

Tenniskamp: Inschrijven:
Herfstvakantie 17-21 oktober Klik hier
Herfstvakantie 17-19 oktober Klik hier