Tennis- en padellessen TPV Pim Mulier

Schrijf je hieronder van 20 juli t/tm 20 augustus in voor onze leuke tennis- en padellessen op TPV Pim Mulier tijdens het winterseizoen 2023-2024 en doe ook mee met onze sportieve en leerzame tennisactiviteiten!

De lessen van het winterseizoen 2023-2024 starten vanaf maandag 2 oktober.

Tennislessen TPV Pim Mulier jeugd

Tennislesssen TPV Pim Mulier volwassenen

Padellessen TPV Pim Mulier jeugd (kijk ook op www.padelopmaat.nl)

Padellessen TPV Pim Mulier volwassenen (kijk ook op www.padelopmaat.nl

Start nieuwe seizoen en beschikbare plekken

Het winterseizoen 2023-2024 gaat per 2 oktober weer van start!  Wil je meedoen tijdens het komende winterseizoen? Inschrijven is mogelijk vanaf 20 juli t/m 20 augustus via de inschrijflinks hierboven of de persoonlijke uitnodiging per e-mail.

Mogelijkheden en locatie

TPV Pim Mulier is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-23.00 uur en in het weekend van 9.00-17.00 uur. Het gezellige Tie-Break Café met het zonnige terras wordt gerund door vrijwilligers onder leiding van de barcommissie. Het park heeft volop parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Wij geven op TPV Pim Mulier les van maandag t/m vrijdag. Voor deelname aan onze zomer- en winterlessen is lidmaatschap van TPV Pim Mulier verplicht via www.tpvpimmulier.nl. Als lid kun je onbeperkt vrij tennissen en meedoen aan alle clubactiviteiten.

Over de club

TPV Pim Mulier is prachtig gelegen in een sportieve omgeving vlakbij Bloemendaal in het noorden van Haarlem. Het park is makkelijk bereikbaar met de auto vanuit verschillende richtingen. Het ruim opgezette park beschikt over twaalf verlichte allweather tennisbanen en drie gloednieuwe padelbanen (binnenkort nog 5 extra) waar het hele jaar door op kan worden gespeeld. Ook bij een stevige regenbui kunnen we – na kort schuilen – meteen weer lekker verder spelen. Het bestuur en de actieve commissies organiseren gedurende het hele jaar gezellige toernooien en activiteiten voor jong en oud, waar je gemakkelijk andere leden leert kennen. Daarnaast is het mogelijk (indien er plekken beschikbaar zijn) om competitie te spelen.

Jeugdpakketten

  • Het pakket kan per seizoen worden gewijzigd bij Tennis Op Maat.
  • Uiteraard kun je het hele jaar door lid worden van TPV Pim Mulier. De verrekening vindt dan naar rato plaats.
  • Nieuwe leden kunnen het hele jaar door – in overleg met Tennis Op Maat – instromen bij tennis- en padellessen.
  • Klik HIER voor aanvullende informatie.

Uitleg padel niveau's

Spelers van klasse A (wedstrijdspelers), B (gevorderden), C (semi-gevorderden) en D (beginners) kunnen meedoen. De klassen corresponderen als volgt met de KNLTB-speelsterkten:

A: speelsterkte 1, 2, 3
B: speelsterkte 4, 5
C: speelsterkte 6, 7
D: speelsterkte 8, 9

 

  • Beginner (niveau D en 8, 9 invullen op inschrijfformulier): geen of nauwelijks ervaring met het spelen van padel. Moet de basisslagen, spelregels van padel en aanvallend/verdedigend inzicht nog vanaf het begin aanleren. Nog geen wedstrijden gespeeld.
  • Semi-gevorderden (niveau C en 7, 8 invullen op inschrijfformulier): heeft al enige trainings- en wedstrijdervaring en kent alle basisslagen en situaties van het spel. Is in staat om verdedigend te spelen via een lob en is in staat om aanvallend te spelen met een scorende volley of smash.
  • Gevorderden (niveau B en 4/5 invullen op inschrijfformulier): heeft al veel trainings- en wedstrijdervaring en weet vanuit elke hoek hoe de bal vanaf de wand terugstuit en past daarop zijn of haar voetenwerk en positie in het veld aan. Is verder in staat om tijdens het spel de Bandeja (‘opbouwende lage slice smash’), Vibora (‘aanvallende gehoekte slice smash’) en Chiquita (‘gechipte korte bal op de voeten van de netspeler’) toe te passen.
  • Wedstrijdspelers (niveau A en 1, 2, 3 invullen op inschrijfformulier): heeft veel trainings- en wedstrijdervaringen en weet vanuit elke hoek hoe de bal vanaf de wand terugstuit en past daarop zijn of haar voetenwerk en positie in het veld aan. Speelt veel toernooien en competities. Is in staat om tijdens het spel de lob, de volley, Bandeja (‘opbouwende lage slice smash’), Vibora (‘aanvallende gehoekte slice smash’) en Chiquita (‘gechipte korte bal op de voeten van de netspeler’) direct of indirect het punt te scoren.

Lesdata

Hieronder de nieuwe lesdata zomerseizoen 2023. Veel plezier!

Lesdata zomerseizoen 2023 TPV Pim Mulier

Winterseizoen 2023-2024 start op maandag 2 oktober. Binnenkort komen de lesdata online.

Stefan Imanse

Stefan Imanse

Hoofdtrainer

Ik ben tennis- en padeltrainer en geef al jarenlang met veel plezier les bij TPV Pim Mulier.

Tennis- en padelvereniging Pim Mulier

TENNIS- en PADEL BIJ PIM MULIER

Tennis- en padelvereniging Pim Mulier

Jaap Edenlaan 9

2024 BW Haarlem

023 – 527 05 69

www.tpvpimmulier.nl