TC Kattenlaan Vondelpark Wintertennis

Tennisclub Elzenhagen

Vanaf 1 april 2023 gaan wij de tennislessen verzorgen op Tennisclub Elzenhagen. Wij kijken er enorm naar uit om kennis te maken met de leden en er weer een intensief, leerzaam en gezellig zomerseizoen van te maken.

Schrijf hieronder in voor de tennislessen in zomerseizoen 2023 op Tennisclub Elzenhagen en doe ook mee met onze leuke en leerzame tennisactiviteiten. Selecteer je gewenste lestype en vul het inschrijfformulier in, geef bij inschrijving altijd zoveel mogelijk beschikbaarheid aan ons door. Natuurlijk doen we ons uiterste best om aan je voorkeuren te voldoen.

Inschrijving is open tot 20 februari 2023, schrijf daarom snel in!

Tennislessen Tennisclub Elzenhagen Jeugd

ROOD t/m 9 jaar | ORANJE t/m 11 jaar | GROEN t/m 13 jaar | GEEL vanaf 13 jaar

Tennislessen Tennisclub Elzenhagen Volwassenen

Tenniskamp zomervakantie 2023!

Wij willen in samenwerking met de jeugdcommissie in de zomervakantie van 2023 een leuk tenniskamp gaan organiseren voor de jeugd. Informatie volgt later!

Start nieuwe seizoen en beschikbare plekken

Er zijn lesplekken vrij voor het nieuwe zomerseizoen 2023 en inschrijven is mogelijk via de inschrijflinks hierboven. De lessen in het zomerseizoen 2023 starten vanaf april.

Over de club

Tennisclub Elzenhagen is prachtig gelegen op een toplocatie in het Vliegenbos in Amsterdam Noord. De 11 moderne allweatherbanen zorgen ervoor dat je het hele jaar door buiten kunt tennissen. In de winter beschikt de club over een blaashal, zodat je ook in de hal kunt tennissen. Dus ook bij een stevige regenbui kunnen we lekker verder tennissen. Alle banen zijn verlicht, waardoor je ook in de avond heel prettig speelt. Gedurende het zomer- en winterseizoen worden naast de wekelijkse lessen regelmatig kampen, toernooien en andere gezellige (tennis)activiteiten door ons georganiseerd en kun je (indien er plekken beschikbaar zijn) competitie spelen. Voor deelname is lidmaatschap van TC Elzenhagen verplicht via www.elzenhagen.nl. Als lid kun je onbeperkt vrij tennissen en meedoen aan alle clubactiviteiten.

Mogelijkheden en locatie

Wij geven tennisles van maandag t/m zaterdag en Tennisclub Elzenhagen is doordeweeks open tussen 9.00-23.00 uur en in het weekend tussen 9.00-18.00 uur. In het gezellige clubhuis en op het terras staat de Horeca (gerund door Hennie) dagelijks klaar om tennissers te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Parkeren is gratis en mogelijk op ons eigen parkeerterrein.

Route

Auto: 

De tennisclub is gelegen in het Vliegenbos in Amsterdam Noord. Het adres is Nieuwendammerkade 15 en is goed met de auto bereikbaar. Het is minder dan 10 minuten rijden vanaf het begin van de IJ-tunnel Amsterdam. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de tennisbanen van de tennisclub in Amsterdam Noord. En het parkeren is gratis.  

Openbaar vervoer:

De tennisclub in Amsterdam Noord is ook goed bereiken met het openbaar vervoer. Pak de pont vanaf het Azartplein op Java-eiland in Amsterdam Oost. De pont vertrekt om de 15 minuten en de overtocht duurt ongeveer 5 minuten. Vanuit het centrum van Amsterdam kun je met de metro naar de Nieuwendammerkade reizen door met de Noord/Zuidlijn (lijn 50). Je kiest dan de halte Noorderpark.

Lesdata

Inschrijven voor het zomerseizoen 2023 kan via de inschrijflinks hierboven. Hieronder de lesdata voor het zomerseizoen 2023.

Lesdata zomerseizoen 2023 – TC Elzenhagen

Milco Trampe

Hoofdtrainer

Ik ben zeer ervaren als trainer en oud toptennisser en ik motiveer mijn leerlingen met intensieve trainingen. Ik ben actief bij Tennisclub Elzenhagen.

Tennisclub Elzenhagen

TENNISSEN BIJ ELZENHAGEN

Tennisclub Elzenhagen

Nieuwendammerkade 15

1022 AB Amsterdam

020 – 636 98 01

www.elzenhagen.nl