TC Kattenlaan Vondelpark Wintertennis

Tennisclub Elzenhagen

De zomerlessen gaan op 1 april 2024 van start. De inschrijving is gesloten. Ben je lid bij TC Elzenhagen en wil je nog graag les? Bekijk hier de lijst met vrije lesplekken en/of  stuur een e-mail naar info@tennisopmaat.nl en we kijken naar de mogelijkheden!

Tennislessen Tennisclub Elzenhagen Jeugd

ROOD t/m 9 jaar | ORANJE t/m 11 jaar | GROEN t/m 13 jaar | GEEL vanaf 13 jaar

Tennislessen Tennisclub Elzenhagen Volwassenen

Ben je net lid geworden bij TC Elzenhagen en wil je nog graag les? Stuur een e-mail naar info@tennisopmaat.nl en we kijken naar de mogelijkheden.

Doe ook mee aan tenniskamp van 26 t/m 30 augustus 2024!

Klik hier voor meer informatie over het tenniskamp tijdens de zomervakantie van 2024. Hopelijk tot snel!

Start nieuwe seizoen en beschikbare plekken

De zomerlessen gaan op 1 april 2024 van start. De inschrijving is gesloten. Ben je lid bij TC Elzenhagen en wil je nog graag les? Stuur een e-mail naar info@tennisopmaat.nl en we kijken naar de mogelijkheden!  

Over de club

Tennisclub Elzenhagen is prachtig gelegen op een toplocatie in het Vliegenbos in Amsterdam Noord. De 11 moderne allweatherbanen zorgen ervoor dat je het hele jaar door buiten kunt tennissen. In de winter beschikt de club over een blaashal, zodat je ook in de hal kunt tennissen. Dus ook bij een stevige regenbui kunnen we lekker verder tennissen. Alle banen zijn verlicht, waardoor je ook in de avond heel prettig speelt. Gedurende het zomer- en winterseizoen worden naast de wekelijkse lessen regelmatig kampen, toernooien en andere gezellige (tennis)activiteiten door ons georganiseerd en kun je (indien er plekken beschikbaar zijn) competitie spelen. Voor deelname is lidmaatschap van TC Elzenhagen verplicht via www.elzenhagen.nl. Als lid kun je onbeperkt vrij tennissen en meedoen aan alle clubactiviteiten.

Mogelijkheden en locatie

Wij geven tennisles van maandag t/m zaterdag en Tennisclub Elzenhagen is doordeweeks open tussen 9.00-23.00 uur en in het weekend tussen 9.00-18.00 uur. In het gezellige clubhuis en op het terras staat de Horeca (gerund door Hennie) dagelijks klaar om tennissers te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Parkeren is gratis en mogelijk op ons eigen parkeerterrein.

Route

Auto: 

De tennisclub is gelegen in het Vliegenbos in Amsterdam Noord. Het adres is Nieuwendammerkade 15 en is goed met de auto bereikbaar. Het is minder dan 10 minuten rijden vanaf het begin van de IJ-tunnel Amsterdam. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de tennisbanen van de tennisclub in Amsterdam Noord. En het parkeren is gratis.  

Openbaar vervoer:

De tennisclub in Amsterdam Noord is ook goed bereiken met het openbaar vervoer. Pak de pont vanaf het Azartplein op Java-eiland in Amsterdam Oost. De pont vertrekt om de 15 minuten en de overtocht duurt ongeveer 5 minuten. Vanuit het centrum van Amsterdam kun je met de metro naar de Nieuwendammerkade reizen door met de Noord/Zuidlijn (lijn 50). Je kiest dan de halte Noorderpark.

Lesdata

Winterseizoen 2023-2024 is op maandag 2 oktober gestart. Hieronder de lesdata. Veel plezier!

Lesdata winterseizoen 23-24 Elzenhagen.

Hieronder de lesdata voor zomerseizoen 2024! Deze lessen gaan begin april van start.

Lesdata zomer 2024 – TC Elzenhagen

Milco Trampe

Hoofdtrainer

Ik ben zeer ervaren als trainer en oud toptennisser en ik motiveer mijn leerlingen met intensieve trainingen. Ik ben actief bij Tennisclub Elzenhagen.

Tennisclub Elzenhagen

TENNISSEN BIJ ELZENHAGEN

Tennisclub Elzenhagen

Nieuwendammerkade 15

1022 AB Amsterdam

020 – 636 98 01

www.elzenhagen.nl