Trainer tennis op maat legt uit bij tenniskamp Kattenlaan

Tenniskamp herfstvakantie

Ben je het zoeken naar kastanjes een beetje beu en kijk je ook niet meer heel erg op van de zoveelste paddenstoel die uit de grond komt? Misschien hou je meer van actie, sport en gezelligheid? Twijfel dan niet langer en leef je deze herfstvakantie in het prachtige Vondelpark in Amsterdam helemaal uit tijdens het tenniskamp van Tennis Op Maat van 12 t/m 16 oktober!

Op de moderne banen van het mooiste tennispark van Amsterdam beleef je een vrolijke en sportieve vakantie. Een tenniskamp bij het Vondelpark in Amsterdam vol met sport, spel, plezier en gezelligheid. De ervaren en gecertificeerde trainers van Tennis Op Maat zorgen ervoor dat je een erg leuke week hebt. Gegarandeerd dat je je niet gaat vervelen!

Benieuwd hoe dit sportieve avontuur er precies uitziet? Neem dan gauw een kijkje op de pagina over onze tenniskampen. Zeker weten dat je komende herfstvakantie ons tenniskamp niet zal missen? Voorkom dan teleurstelling, neem het zekere voor het onzekere en schrijf je gelijk in!

Tenniskamp herfstvakantie Kattenlaan 12 t/m 16 oktober (3 of 5 dagen)

Nog voldoende plekken beschikbaar

Meer weten of inschrijven?

Ben je enthousiast geraakt en wil je weten wanneer er een tenniskamp bij jou in de buurt is? Bekijk dan snel op welke clubs je terecht kan. Via het overzicht van vakanties kom je per vakantie te weten aan welk tenniskamp je mee kan doen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, we beantwoorden ze graag.

HOWDY, IK BEN CAS!

‘Howdy Tennis Heroes!
Mijn naam is Cas, jullie Mascotte tijdens de tenniskampen!
Doe jij deze zomer ook gezellig mee met ons tenniskamp?
Tot op de tennisbaan!’

TENNISKAMPEN IN 2020