Vrienden maken bij tenniskampen in Amsterdam en Haarlem

Welkom bij de leukste tennis- en padelkampen van Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp!

In elke basisschoolvakantie organiseert Tennis Op Maat voor kinderen van 5 t/m 17 jaar de leukste en leerzaamste kampen in Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp. Ruim 5.000 kinderen deden de afgelopen jaren al met erg veel plezier mee! Lees snel meer en schrijf je direct in voor één van onze kampen in de basisschoolvakanties.

Vrolijke kids tenniskampen Amsterdam en Haarlem Dikke lol tijdens tenniskampen in Amsterdam

Sport, spel en plezier in alle schoolvakanties!

De kampen zijn van maandag t/m vrijdag en staan natuurlijk in het teken van lekker veel tennissen en padellen. Uiteraard zorgen we ook voor genoeg afwisseling: speel bijvoorbeeld een lekker potje voetbal of maak met je hockeystick een superslalom om de pionnetjes heen. Daarnaast gaan we op een speurtocht en mag je tijdens trefbal proberen iemand uit het andere team af te gooien (met een zachte bal natuurlijk!). Maar sporten is niet het enige dat je doet…

Wat dacht je van koken en knutselen? Speciaal voor elk kamp verzinnen we weer de heerlijkste recepten en de leukste knutselwerkjes. Zeker weten dat je iedereen thuis verrast met je creaties. Win ook leuke prijsjes samen met je groep, raad wie de spion is en misschien win je wel de Golden Racket Challenge. In 2022 hebben de kampen als thema ‘Grand Slam Heroes’!

 

Inschrijven kamp mei- en zomervakantie 2022!

In de mei- en zomervakantie 2022 organiseren wij weer een gezellige en sportieve tennis- en padelkampen in Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp. Doe je gezellig mee?

Tenniskamp: Inschrijven:
Zomervakantie Kattenlaan 18 t/m 22 juli 5 dagen €390 (VOL) Afgelopen
Zomervakantie HLTC 18 t/m 20 juli 3 dagen €195 Afgelopen
Zomervakantie IJsbaanpad 18 t/m 22 juli 5 dagen €330 Afgelopen
Zomervakantie Kattenlaan 25 t/m 29 juli 5 dagen €390 Afgelopen
Zomervakantie Sloterplas 22 t/m 26 augustus 5 dagen €295 Afgelopen
Zomervakantie Sloterplas 22 t/m 24 augustus 3 dagen €225 Afgelopen
Zomervakantie Kattenlaan 22 t/m 26 augustus 5 dagen €390 Afgelopen
Zomervakantie De Meer 22 t/m 24 augustus 3 dagen €209 Afgelopen
Zomervakantie TV Hoofddorp 24 t/m 26 augustus 3 dagen €185 Afgelopen
Herfstvakantie Kattenlaan 17 t/m 21 oktober 5 dagen €390 Klik hier
Herfstvakantie Kattenlaan 17 t/m 19 oktober 3 dagen €290 Klik hier

 

In goede handen

Op alle locaties krijg je iedere dag minimaal 4 uur tennisles van de gediplomeerde tennisleraren van Tennisschool Tennis Op Maat. De begeleiding tijdens de sportspellen, het koken en het knutselen is in handen van onze ervaren sportinstructeurs en assistenten. Omdat wij betrouwbare en professionele ondersteuning erg belangrijk vinden, eisen wij van onze trainers dat zij in het bezit zijn van een relevant diploma (KNLTB, CIOS, ALO, PABO). Ook zijn wij aangesloten bij Steunpunt KinderVakanties (voorheen Jantje Beton), een brancheorganisatie die kwaliteit en veiligheid van kinderkampen garandeert.

Begeleiding tenniskampen in Amsterdam en Haarlem

In gezellige groepjes die goed bij jou passen

Als je meedoet aan een tenniskamp, dan wil je natuurlijk in een groep zitten die bij je past. Daarom delen wij je in met kinderen die ongeveer even oud en even goed zijn. Wil je samen met een vriendje of vriendinnetje in de groep? We houden hier bij het indelen zeker rekening mee! Je groep bestaat uit maximaal 12 kinderen. Een vaste tennisleraar met een vaste assistent begeleiden je gedurende de dag en zorgen voor een veilige, sportieve en gezellige sfeer. Als een echt team werk je samen met de andere kinderen. Op en buiten de tennisbaan. En je leert natuurlijk nog veel beter tennissen, wat wil je nog meer… En elke dag zijn er prijsjes te winnen voor samenwerken, je best doen en het slaan van de mooiste tennisslag!

Meisjes koken tijdens tenniskampen Amsterdam en Haarlem Erehaag van kinderen tijdens tenniskampen in Amsterdam en Haarlem

Zie je in de finale..

Op vrijdagmiddag (of woensdagmiddag) sluiten we het tenniskamp traditiegetrouw af met een spannend tennistoernooi. En je ouders mogen komen kijken! Aan het eind van de dag kun je de leukste momenten van het tenniskamp terugzien op een groot scherm. Het is onze ervaring dat deze video altijd weer een enorm hoogtepunt is! Omdat je inmiddels natuurlijk al behoorlijk trek begint te krijgen, kun je tijdens bepaalde kampen aanschuiven bij een gezellig taco-buffet. Zo sluiten we de week feestelijk en smakelijk af!

Praktische informatie

Kom in sportkleding. Als het warm is, raden we je aan om je alvast in te smeren met zonnebrandcrème. Als het koud is, kleed je dan in laagjes. Neem altijd een regenjas en een droog t-shirt mee. Je kunt een tennisracket van ons lenen, maar voor €25 kun je bij ons ook je eigen tennisracket kopen (de coördinator zorgt voor de juiste maat). In de kleedkamer hebben we voor jou een vaste plek gereserveerd waar je je spullen kunt bewaren.

Tenniskids

Tijdens de tenniskampen werken we volgens het Tenniskidsprogramma van de Nederlandse tennisbond (KNLTB): je leert spelenderwijs de tennisvaardigheden waarbij het veld, de bal en het racket worden aangepast aan je leeftijd en niveau. Kinderen t/m 8 jaar spelen met grotere en zachte rood-gele ballen over de breedte van het tennisveld, kinderen t/m 10 jaar met zachte oranje-gele ballen over de lengte maar op ¾ van het tennisveld en kinderen t/m 12 jaar met zachtere groen-gele ballen over het hele tennisveld. Meer informatie vind je op de website van Tenniskids.

Een dag tijdens de leukste tenniskampen van Amsterdam en Haarlem

9.00 – 9.15 uur Binnenkomst
9.15 – 9.30 uur Voorstelronde van team, bekendmaking thema
9.30 – 9.50 uur Warming-up
9.50 – 10.00 uur Demonstratie van de ‘slag van de dag’
10.00 – 11.20 uur Tennis
11.20 – 11.35 uur Kleine pauze
11.35 – 12.45 uur Sport en Spel
12.45 – 13.30 uur Lunch
13.30 – 14.45 uur Tennis
14.45 – 15.00 uur Pauze
15.00 – 16.20 uur Koken
16.20 – 16.45 uur Eindspel en groepsfoto
16.45 – 17.00 uur Groepsprijzen, moppentrommel en dagafsluiting
17.00 – 17.15 uur Hek open, afmelden

Meer weten of inschrijven?

Ben je enthousiast geraakt over onze tenniskampen in Amsterdam en Haarlem en wil je weten wanneer er een tenniskamp bij jou in de buurt is? Bekijk dan snel bij welke clubs je terecht kan. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, we beantwoorden ze graag.

HOWDY, IK BEN CAS!

‘Howdy Tennis Heroes!
Mijn naam is Cas, jullie Mascotte tijdens de tenniskampen!
Doe jij in 2022 ook gezellig mee met de leukste tenniskampen van Amsterdam en Haarlem?
Tot op de tennisbaan!’

TENNISKAMPEN IN 2022!

INSCHRIJVEN

Tenniskamp: Inschrijven:
Herfstvakantie 17-21 oktober Klik hier
Herfstvakantie 17-19 oktober Klik hier