Tennishal Osdorp

Schrijf hieronder in voor de tennislessen in tennishal Osdorp in het winterseizoen 2022-2023 en doe ook mee met onze sportieve en leerzame tennisactiviteiten!

Tennisles Tennishal Osdorp jeugd

Tennisles Tennishal Osdorp volwassenen

Beschikbare lesplekken en nieuwe seizoen

Inschrijven voor het winterseizoen 2022-2023 is vanaf medio juli mogelijk via de inschrijflinks hierboven. In Tennishal Osdorp geven wij elke winter de tennislessen!

Over de club

Tennispark Osdorp heeft uitstekende faciliteiten en ligt in Sportpark Ookmeer in Amsterdam West. Het tennispark ligt dichtbij de snelweg en is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaarvervoer. De tennisvereniging beschikt over zes verlichte gravelbanen en vier verlichte allweatherbanen: de banen blijven bij regen gewoon droog dus na even schuilen kunnen we gelijk weer tennissen. In het winterseizoen worden de vier allweatherbanen overdekt door een verwarmde opblaashal. Het hele jaar doorspelen is dus mogelijk. Op deze club wordt het hele jaar door (tennis)activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Daarnaast is het mogelijk (indien er plekken beschikbaar zijn) om competitie te spelen.

Mogelijkheden en locatie

Van 1 oktotber tot eind maart verzorgen wij weer de tennislessen in Tennishal Osdorp. Op de banen kan getennist worden op werkdagen van 9.00-22.00 uur en in het weekend van 9.00-18.00 uur. Het clubhuis en de kantine zijn tijdens de speeluren geopend. De horeca met het zonnige terras met uitzicht op de banen wordt gerund door de familie Chong. Je kunt bij hen terecht voor een drankje of iets te eten. Er is volop parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Wij geven in Tennishal Osdorp in het winterseizoen les van maandag t/m zaterdag. Voor deelname aan onze winterlessen binnen in de hal is lidmaatschap niet nodig.

Lesdata

Het winterseizoen start vanaf 1 oktober en loopt tot eind maart. Veel plezier dit winterseizoen!

Lesdata winterseizoen 22-23 Tennishal Osdorp

Dennis Roggeveen

Dennis Roggeveen

Hoofdtrainer

Ik ben zeer gedreven en ik geef met veel plezier de trainingen in tennishal Osdorp.

Tennisvereniging Osdorp

TENNISHAL OSDORP

Tennishal Osdorp

Han Hollanderlaan 1

1067 BB Amsterdam

020 – 611 72 19

www.tennisopmaat.nl