TV Osdorp en Tennishal Osdorp

Schrijf hieronder in voor tennisles en start nog deze week met jouw tennislessen!

Tennisles Osdorp jeugd

Tennisles Osdorp volwassenen

Doe ook mee aan ons zomerkamp van 3 t/m 5 augustus €175 (leden) en €195 (niet-leden)

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar

Over de club

Tennispark Osdorp heeft uitstekende faciliteiten en ligt in Sportpark Ookmeer in Amsterdam West. Het tennispark ligt dichtbij de snelweg en is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaarvervoer. De tennisvereniging beschikt over zes verlichte gravelbanen en vier verlichte allweatherbanen: de banen blijven bij regen gewoon droog dus na even schuilen kunnen we gelijk weer tennissen. In het winterseizoen worden de vier allweatherbanen overdekt door een verwarmde opblaashal. Het hele jaar doorspelen is dus mogelijk. Op deze levendige club worden het hele jaar door gezellige (tennis)activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Daarnaast is het mogelijk (indien er plekken beschikbaar zijn) om competitie te spelen.

Mogelijkheden en locatie

Van 1 april- 30 september kan er op de buitenbanen getennist worden op werkdagen van 9.00-23.00 uur en in het weekend van 9.00-18.00 uur. In de winter sluit het park een uur eerder. Het clubhuis en de kantine zijn tijdens de speeluren geopend. De horeca met het zonnige terras met uitzicht op de banen wordt gerund door de familie Chong. Je kunt bij hen terecht voor een drankje of iets te eten. Er is volop parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Wij geven op Osdorp les van maandag t/m zaterdag. Voor deelname aan onze zomerlessen is lidmaatschap van TV Osdorp verplicht via www.tvosdorp.nl. Als lid kun je onbeperkt vrij spelen en meedoen aan alle clubactiviteiten. Het lesgeld in de tennishal is inclusief baanhuur, voor deelname aan onze winterlessen binnen in de hal is lidmaatschap niet nodig.

Beschikbare lesplekken en nieuwe seizoen

Op dit moment zijn er helaas geen plekken meer vrij voor groepslessen op de club. Vanaf 15 juli is het mogelijk om in te schrijven voor onze winterlessen die van start gaan in oktober. Voor privelessen overdag en onze tenniskampen zijn nog wel plekken vrij.

Lesdata

De zomerlessen van 2020 lopen door tot en met september en waar nodig worden de laatste lessen gegeven in oktober. Het winterseizoen start direct aansluitend.

Dennis Roggeveen

Dennis Roggeveen

Hoofdtrainer

Ik ben zeer gedreven en ik werk al ruim 10 jaar als trainer en ben voornamelijk actief bij TV Osdorp. 

Tennisvereniging Osdorp

TENNISSEN BIJ OSDORP

Tennisvereniging Osdorp

Han Hollanderlaan 1

1067 BB Amsterdam

020 – 611 72 19

www.tvosdorp.nl