TV Osdorp en Tennishal Osdorp

Tennislessen winterseizoen 2020/2021

De winterlessen worden de komende weken ingehaald.

Tennisles Osdorp jeugd

Tennisles Osdorp volwassenen

Over de club

Tennispark Osdorp heeft uitstekende faciliteiten en ligt in Sportpark Ookmeer in Amsterdam West. Het tennispark ligt dichtbij de snelweg en is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaarvervoer. De tennisvereniging beschikt over zes verlichte gravelbanen en vier verlichte allweatherbanen: de banen blijven bij regen gewoon droog dus na even schuilen kunnen we gelijk weer tennissen. In het winterseizoen worden de vier allweatherbanen overdekt door een verwarmde opblaashal. Het hele jaar doorspelen is dus mogelijk. Op deze club wordt het hele jaar door (tennis)activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Daarnaast is het mogelijk (indien er plekken beschikbaar zijn) om competitie te spelen.

Mogelijkheden en locatie

Van 1 april- 30 september kan er op de buitenbanen getennist worden op werkdagen van 9.00-23.00 uur en in het weekend van 9.00-18.00 uur. In de winter sluit het park een uur eerder. Het clubhuis en de kantine zijn tijdens de speeluren geopend. De horeca met het zonnige terras met uitzicht op de banen wordt gerund door de familie Chong. Je kunt bij hen terecht voor een drankje of iets te eten. Er is volop parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Wij geven op Osdorp in het winterseizoen les van maandag t/m zaterdag. Voor deelname aan onze winterlessen binnen in de hal is lidmaatschap niet nodig.

Beschikbare lesplekken en nieuwe seizoen

Er zijn weer volop plekken vrij en inschrijven is daarom weer mogelijk via de inschrijflinks hierboven. Op Osdorp geven wij elke winter de tennislessen!

Lesdata

Het winterseizoen is van start gegaan op 19 oktober en loopt tot eind maart. Hieronder de lesdata. Veel plezier dit winterseizoen!

Lesdata winterseizoen 20-21 Tennishal Osdorp

Dennis Roggeveen

Dennis Roggeveen

Hoofdtrainer

Ik ben zeer gedreven en ik werk al ruim 10 jaar als trainer en ben voornamelijk actief bij TV Osdorp. 

Tennisvereniging Osdorp

TENNISSEN BIJ OSDORP

Tennisvereniging Osdorp

Han Hollanderlaan 1

1067 BB Amsterdam

020 – 611 72 19

www.tvosdorp.nl