Tennisvereniging Lucky Strike

Wij bieden dit seizoen geen tennislessen aan op Lucky Strike. Wel kun je inschrijven voor onze lessen in zomerseizoen 2021 op een van onze andere clubs!

Tennisles Lucky Strike jeugd

Tennisles Lucky Strike volwassenen

Over de club

Tennispark Lucky Strike ligt op een prachtige plek tussen de bomen in Zwanenburg. Het park beschikt over zeven verlichte gravelbanen waar het hele zomerseizoen (1 april-30 september) op gespeeld kan worden. Het prachtige clubhuis met terras heeft uitkijk over alle banen. Op deze gezellige vereniging worden gedurende het hele zomerseizoen diverse activiteiten georganiseerd zoals competitie, toernooien en tossen voor jong en oud.

Mogelijkheden en locatie

Het park is in het zomerseizoen dagelijks geopend vanaf 9:00 en het clubhuis vanaf 10:00 tot 23.00 uur. In het weekend sluit het tennispark om 18.00 uur tenzij het competitie of toernooidagen zijn.In het gezellige clubhuis en op het terras staat de Horeca (gerund door Karin en Rob) dagelijks klaar om tennissers te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Er is volop parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Wij geven op TV Lucky Strike les van maandag t/m vrijdag. Voor deelname aan onze zomerlessen is lidmaatschap van TV Lucky Strike verplicht via www.tvluckystrike.nl. Als lid kun je onbeperkt vrij tennissen en meedoen aan alle clubactiviteiten.

Beschikbare lesplekken en nieuwe seizoen

Op Lucky Strike bieden wij op dit moment geen nieuwe lessen aan. Inschrijven voor lessen in zomerseizoen 2021 op onze andere clubs is wel mogelijk!

Lesdata

De zomerlessen van 2020 lopen door tot en met september en waar nodig worden de laatste lessen gegeven in oktober. Het winterseizoen start direct aansluitend.

Emile Donker

Emile Donker

Hoofdtrainer

Al jarenlang ben ik de hoofdtrainer van TV Lucky Strike. Ik ken de club en de leden als geen ander.

Tennispark Lucky Strike

TENNISSEN BIJ LUCKY STRIKE

Tennisvereniging Lucky Strike

Populierenlaan 42

1161 SP Zwanenburg

020 – 497 54 64

www.tvluckystrike.nl