Tennishal IJburg

Schrijf je hieronder gelijk in voor onze tennislessen en start deze week nog met jouw tennislessen! 

Tennishal IJburg jeugd

Tennishal IJburg volwassenen

Over de club

Tennishal IJburg is een gloednieuwe duurzame tennishal op IJburg. De hal beschikt over drie overdekte Hardcourt Miami Open tennisbanen waarop het hele jaar gespeeld kan worden. Daarnaast is er een kleine publieke ruimte en toiletvoorziening.

De banen zijn dagelijks bespeelbaar tussen 6.00-00.00 uur. Omkleden en een drankje drinken kan in The couch café van TC IJburg. Om vrij te spelen in de hal dien je zelf een baan te reserveren. Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van de vereniging, vervolgens loop je via het tennispark naar de hal.

Mogelijkheden en locatie

Wij geven tennisles van maandag t/m vrijdag vanaf 1 oktober t/m 30 maart. Het lesgeld in de tennishal is inclusief baanhuur, voor deelname aan onze winterlessen binnen in de hal is lidmaatschap niet nodig.

Beschikbare lesplekken en nieuwe seizoen

Op dit moment zijn er helaas geen plekken meer vrij voor groepslessen op de club. Vanaf 15 juli is het mogelijk om in te schrijven voor onze winterlessen die van start gaan op 1 oktober. 

Lesdata

De winterlessen starten weer vanaf begin oktober. Inschrijven is binnenkort mogelijk.

Anne Weeber

Anne Weeber

Hoofdtrainer

Ik doe niets liever dan mensen blij maken op de tennisbaan en ben geboren voor het trainersvak. Ik werk met veel plezier bij IJburg.

Tennishal IJburg

TENNISSEN BIJ IJBURG

Tennishal IJburg

Zandzeggestraat 7

1087 SL Amsterdam

06 – 2123 18 08

info@tennisschuur.nl