Plattegrond Tennislessen TV Hoofddorp

Tennispark De Nieuwe Brug

Schrijf hieronder in voor de tennislessen op De Nieuwe Brug in het zomerseizoen 2022 en doe ook mee aan onze sportieve en leerzame tennisactiviteiten!

Tennislessen De Nieuwe Brug jeugd

Tennislessen De Nieuwe Brug volwassenen 

Start nieuwe seizoen en beschikbare lesplekken

Er zijn weer volop lesplekken vrij in het nieuwe zomerseizoen 2022. Inschrijven is mogelijk via de inschrijflinks hierboven. Het zomerseizoen zal vanaf 1 april van start gaan.

Voor volwassenen is het ook mogelijk om als niet-lid lessen te volgen. De lesprijs is dan inclusief baanhuur.

Over de club

De Nieuwe Brug heeft uitstekende faciliteiten ligt in een mooie omgeving. Het park is met de auto goed bereikbaar. Het park beschikt over voldoende indoor en outdoor tennisbanen en een padel baan. Na het zomerseizoen biedt de Stichting Tennispark De Nieuwe Brug gelegenheid binnen door te tennissen. Op deze levendige club worden het hele jaar door gezellige (tennis)activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Daarnaast is het mogelijk om (indien er plekken beschikbaar zijn) competitie te spelen.

Mogelijkheden en locatie

Het park is dagelijks geopend vanaf 9:00 en het clubhuis op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 23.00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 20.00 uur en op zondag van 09:00 tot 18:00 uur. In het gezellige clubhuis en op het terras kunnen tennissers dagelijks terecht voor hapjes en drankjes. Er is volop parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Wij geven op De Nieuwe Brug les van maandag t/m zaterdag. Voor deelname aan onze zomerlessen is lidmaatschap van De Nieuwe Brug verplicht via www.tc-denieuwebrug.nl. Voor volwassenen is het mogelijk om ook als niet-lid te trainen bij ons. Als lid kun je natuurlijk onbeperkt vrijspelen en meedoen aan alle clubactiviteiten. Training volgen zonder lidmaatschap kan zowel in de zomer als in de winter en de lesprijzen zijn inclusief baanhuur. 

Lesdata

Het zomerseizoen gaat van start vanaf 1 april en loopt tot eind september. Hieronder de lesdata. Veel plezier dit zomerseizoen.

Lesdata zomerseizoen 2022 De Nieuwe Brug

Hoofdtrainer

Tennis & Sportcentrum De Nieuwe Brug

TENNISSEN BIJ DE NIEUWE BRUG

De Nieuwe Brug

Vijfhuizerdijk 204

2141BK Vijfhuizen

023 – 535 55 99

www.tc-denieuwebrug.nl