Plattegrond Tennislessen TV Hoofddorp

Tennispark De Nieuwe Brug

Voor vragen over de tennislessen tijdens het winterseizoen 2022/2023 kun je een e-mail sturen naar info@tennisopmaat.nl.

Lesdata

Het winterseizoen gaat van start vanaf 1 oktober en loopt tot eind maart. Hieronder de lesdata. Veel plezier dit winterseizoen.

Lesdata winterseizoen 22-23 De Nieuwe Brug

 

Over de club

De Nieuwe Brug heeft uitstekende faciliteiten ligt in een mooie omgeving. Het park is met de auto goed bereikbaar. Het park beschikt over voldoende indoor en outdoor tennisbanen en een padel baan. Na het zomerseizoen biedt de Stichting Tennispark De Nieuwe Brug gelegenheid binnen door te tennissen. Op deze levendige club worden het hele jaar door gezellige (tennis)activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Daarnaast is het mogelijk om (indien er plekken beschikbaar zijn) competitie te spelen.

Mogelijkheden en locatie

Het park is dagelijks geopend vanaf 9:00 en het clubhuis op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 23.00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 20.00 uur en op zondag van 09:00 tot 18:00 uur. In het gezellige clubhuis en op het terras kunnen tennissers dagelijks terecht voor hapjes en drankjes. Er is volop parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Wij geven op De Nieuwe Brug les van maandag t/m zaterdag. Voor deelname aan onze zomerlessen is lidmaatschap van De Nieuwe Brug verplicht via www.tc-denieuwebrug.nl. Voor volwassenen is het mogelijk om ook als niet-lid te trainen bij ons. Als lid kun je natuurlijk onbeperkt vrijspelen en meedoen aan alle clubactiviteiten. Training volgen zonder lidmaatschap kan zowel in de zomer als in de winter en de lesprijzen zijn inclusief baanhuur. 

Hoofdtrainer

Tennis & Sportcentrum De Nieuwe Brug

TENNISSEN BIJ DE NIEUWE BRUG

De Nieuwe Brug

Vijfhuizerdijk 204

2141BK Vijfhuizen

023 – 535 55 99

www.tc-denieuwebrug.nl