Haarlemsche Lawn Tennis Club

Schrijf hieronder in voor de tennislessen en start vanaf 1 april met de lessen op de club. De jeugdlessen worden binnenkort ook in onderstaand overzicht getoond.

Tennisles HLTC jeugd

Tennisles HLTC volwassenen

Over de club

De Haarlemsche Lawn Tennis Club is prachtig gelegen in een sportieve omgeving in het Zuiden van Haarlem. We zijn trots op de leuke tradities die op deze club leven. Het tennispark is makkelijk bereikbaar met de auto vanuit verschillende richtingen. Het ruim opgezette park beschikt over zes verlichte allweatherbanen waar het hele jaar door op kan worden gespeeld. Ook bij een stevige regenbui kunnen we – na kort schuilen – meteen weer lekker verder spelen. Het bestuur en de actieve commissies organiseren gedurende het hele jaar gezellige toernooien en activiteiten voor jong en oud, waar je gemakkelijk andere leden leert kennen. Daarnaast is het mogelijk (indien er plekken beschikbaar zijn) om competitie te spelen.

Mogelijkheden en locatie

De Haarlemsche Lawn Tennis Club is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-23.00 uur en in het weekend van 9.00-23.00 uur. Het gezellige clubhuis met het zonnige terras wordt professioneel gerund. Het park heeft volop parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Wij geven op HLTC les van maandag t/m zaterdag. Voor deelname aan onze zomer- en winterlessen is lidmaatschap van HLTC verplicht via www.hltc.nl. Als lid kun je onbeperkt vrij tennissen en meedoen aan alle clubactiviteiten.

Jeugdpakketten

  • Het pakket kan per seizoen worden gewijzigd bij Tennis Op Maat.
  • Uiteraard kun je het hele jaar door lid worden van de Haarlemsche Lawn Tennis Club. De verrekening vindt dan naar rato plaats.
  • Nieuwe leden kunnen het hele jaar door – in overleg met Tennis Op Maat – instromen bij tennislessen.
  • Klik HIER voor aanvullende informatie.

Beschikbare lesplekken en nieuwe seizoen

Er zijn weer volop plekken vrij en inschrijven is daarom weer mogelijk via de inschrijflinks hierboven. De lessen in zomerseizoen 2021 gaan naar verwachting op 29 maart van start.

Lesdata

Het zomerseizoen gaat op 29 maart van start. Wij zullen de lesdata later hieronder tonen. 

Hoofdtrainer

Ik ben een zeer enthousiaste en betrokken trainer. Ik wil graag elke speler naar een hoger tennisniveau tillen.

Haarlemsche Lawn Tennis Club

Haarlemsche Lawn Tennis Club

HAARLEMSCHE LTC

Haarlemsche LTC

Emauslaan 8

2012 PH Haarlem 

023 – 528 26 39

www.hltc.nl